Home Mozaik Ako sanjate o lijepoj i punoj kosi, možda biste trebali probati ovaj...

Ako sanjate o lijepoj i punoj kosi, možda biste trebali probati ovaj trik s Coca-Colom

135
0
1516500 untitled ls
1516500 untitled ls

Sanjate li imati punu, lijepu kosu kao Jennifer Lopez, ali stvarnost je malo drugačija? Ako imate mlitavu, beživotnu kosu, niste jedini -; mnoge žene imaju kosu kojoj nedostaje volumena i sjaja. Zato bi vas mogao zanimati ovaj trik s popularnim gaziranim sokom.

Zanimljiv  trik s colom

To i nije tako čudno ako razmislite o tome što činimo svojoj kosi: čestim pranjem, bojanjem, ravnanjem i kovrčanjem kosi ne činimo nikakvu uslugu. Srećom, postoji jednostavan proizvod koji bi mogao napraviti veliku razliku, a vi vjerojatno već imate bocu u hladnjaku.

Kako Cola može pomoći vašoj kosi?

Pranje kose colom može napraviti značajnu razliku. Možda je nećete htjeti piti nakon što ovo pročitate, ali cola ima mnogo korisnih namjena.

Njime, primjerice, možete ukloniti kamenac s kuhala za vodu, očistiti WC, pa čak i aluminijske naplatke na automobilu. Navodno je popularno piće toliko kemijski aktivno da može očistiti razne stvari.

@beautymariyka ШОК🤯🤯🤯 #hair #beautyhacks #волосся #сяючеволосся #beautymariyka @Coca-Cola ♬ оригінальний звук – beautymariyka

Uklanjanje žvakaće gume

Također, cola može pomoći u uklanjanju žvakaće gume s kose. Napunite zdjelicu colom i stavite u nju dio kose sa žvakom. Pustite da odstoji neko vrijeme i vidjet ćete kako je lako ukloniti žvaku.

Ako želite ovakvu kosu, isprobajte ovaj trik

Ne možemo jamčiti da će ovo sigurno funkcionirati, ali vrijedi pokušati ako želite više volumena. Kola navodno čini kosu manje mlitavom i daje joj “neurednu” teksturu na dobar način. Visoka razina kiselosti kole uzrokuje zatvaranje i skupljanje folikula dlake, čineći je sjajnijom. Zvuči dobro, zar ne? Iskustvo iz prve ruke TikTokerica Marijka isprobala je ovaj trik i jako je zadovoljna rezultatom, a koliko je popularan govori čak šest milijuna pregleda na društvenoj mreži Tiktok. Marijka je naglasila da je “doživjela šok” kada je isprala gazirani napitak sa svoje kose, koja je bila doslovno potučena od sjaja i strukture. Da biste postigli isto, sve što vam treba je boca kokakole i voda za ispiranje nakon pranja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here