Home Sport Alilović je zbog ozljede napustio reprezentaciju, a pogledajte što radi dva dana...

Alilović je zbog ozljede napustio reprezentaciju, a pogledajte što radi dva dana kasnije

1510
0

Hrvatski rukometni vratar Mirko Alilović sasvim neočekivano vratio se prije nekoliko dana u reprezentaciju poslije četiri godine pauze. Izbornik Hrvoje Horvat pozvao ga je za drugu fazu Eura nakon što je Mate Šunjić otpao zbog koronavirusa.

“Tu sam nakon četiri godine, vratio sam se na poziv izbornika. Situacija je takva kakva je. Ovo prvenstvo je definitivno ludilo. Nas taj virus proganja od priprema, od prvoga dana. Ali i druge reprezentacije imaju takve probleme. U kratkom roku je teško išta iskemijati. Ja sam ovdje praktički domaći, susjed. Rekao sam izborniku da ću doći, pomoći koliko mogu. To je moja odgovornost i obaveza još jednom obući ovaj sveti dres”, rekao je Alilović nakon što se priključio Kaubojima.

I odmah je gurnut u vatru. Protiv Crne Gore je sakupio tri, a protiv Danske šest obrana. Međutim, nakon druge utakmice, ove nedjelje, HRS je objavio kako je Alilović napustio tabor reprezentacije zbog lakše ozljede lista noge.

“Otputovao u Szeged gdje će obaviti detaljne liječničke preglede i terapiju. Ako se uspije oporaviti na vrijeme, ponovno će se staviti na raspolaganje reprezentaciji”, objavio je HRS.

Kauboji su u ponedjeljak zaigrali protiv Islanda bez Alilovića, iako se čini da je on dobro i da nema problema s ozljedom. Naime, na službenom Instagramu njegova kluba u utorak je osvanula snimka s treiniga i kao što se može vidjeti Alilović je trenirao sasvim normalno. Zbog toga se postavlja pitanje stoji li iza njegova odlaska nešto drugo?

“Čuo sam se jučer s Mirkom. Rekao mi je da je ovo što je doživio u zadnjih pet dana u reprezentaciji da je nešto što mu je nedostajalo da zatvori cijelu jednu priču oko reprezentacije. Toliko emocija, pozitivna atmosfera koju je doživio i da u je drago što je bio tu, ali nažalost može ostati zbog ozljede, priprema, kluba… Međutim, kaže da mu je stvarno bilo predivno i to mi je drago čuti od igrača koji je prošao sve”, rekao je RTL-ov stručni komentator Goran Šprem.(Izvor: net.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here