Home Mozaik Američki novinar ustvrdio: ‘Rusi su uspjeli kontaktirati izvanzemaljce i s njima razmjenjivati...

Američki novinar ustvrdio: ‘Rusi su uspjeli kontaktirati izvanzemaljce i s njima razmjenjivati informacije!’

86
0
Photo by Rodrigo Arrosquipa: https://www.pexels.com/photo/ufo-and-an-alien-on-a-rock-formation-14579321/

Američki novinar i ufolog George Knapp uzburkao je vode izjavom da je tijekom posjeta Rusiji devedesetih godina prošloga stoljeća svjedočio nastojanju tamošnjih znanstvenika da pomoću “gledanju na daljinu” ostvare kontakt s izvanzemaljcima.

Knapp je neki dan nastupio u podcastu naziva “Weaponized” uz redatelja istraživačkih ufoloških filmova Jeremyja Corbella, pa kazao da se u Rusiji sastao s general-pukovnikom Aleksejem Jurijevičem Savinom, čovjekom kojem je želja bila podijeliti s javnosti svoje impresivno istraživanje.

“On je u biti razvio gledanje na daljinu”, rekao je Knapp.

“Pokazao mi je neke filmove namijenjene obuci vojnika, ali tu izvanzemaljsku tehnologiju nisu koristili samo profesionalci. Savin je također odabirao i obične ruske kućanice te ih učio tehnikama uma. Kasnije je otkrio da su neke od tih kućanica postale toliko dobre da su razvile vidovnjačke sposobnosti.

Tako smo upoznao i jednu gospođa koja se specijalizirala za utvrđivanje zdravstvenog stanja ljudi pomoću parapsiholoških sposobnosti”, dodao je Knapp i nastavio:

“Oni koji su se usavršili u parapsihološkom fenomenu gledanja na daljinu mogli su pristupiti “kozmičkoj inteligenciji” i komunicirati s bićima koja nisu bila sa Zemlje.

Projecirali su svoju svijest u kozmos i zatim nailazili na stvorenja s kojima su razgovarali, dijelili informacije ili projekcije”, rekao je, između ostalog, Knapp, čije je riječi prenio Daily Star.

Previous articleRuski mediji: U Rusiji se srušio vojni avion, pao u jezero (VIDEO)
Next articleUkrajinci u Bahmutu sravnili sa zemljom nekoliko zgrada, događa li se upravo prekretnica?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here