Home Sport Anas ostaje na Kantridi!

Anas ostaje na Kantridi!

2444
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Srijeda je donijela konačan rasplet. Anas Sharbini ostaje na Kantridi, zahvalio se na izdašnoj ponudi trenutno vodećoj momčadi tajlandske lige Buriram Unitedu.

Ostajem, vidno uzbuđen i zadovoljan odgovorio je Sharbini s druge strane telefonske linije.

Presretan sam. Presudio je razgovor s predsjednikom Miškovićem. Kada sam čuo da on želi da ostanem, to je bilo ključno. Mislim da sam ostao dužan i njemu jer je uvijek bio jako korektan prema meni. Ako on želi da ostanem, ja sam još sretniji jer svi znaju koliko volim Rijeku i koliko volim biti tu. Dobio sam ovih dana puno poruka podrške sa željom da ostanem i još kada je predsjednik rekao isto, sve je bilo gotovo, kazivao je pomalo euforični Sharbini.

Kuloarska nagađanja kako je razlog njegove želje za odlaskom loš odnos s trenerom Matjažom Kekom Sharbini odlučno odbacuje.

Ponuda Buriram Uniteda bila je financijski jako dobra. I to je jedini razlog što sam razmišljao o njoj. Još neki dan sam Vam rekao da Kek nije razlog. Sa šefom imam stvarno korektan odnos. Svi znamo što smo napravili pod njegovim vodstvom i zaista ga poštujem kao trenera i čovjeka. Razgovarali smo ovih dana o svemu i danas smo razgovarali i koliko sam stekao dojam i šefu je drago što ostajem, rekao je Anas koji se nakon zaključenja ove priče zaputio u Fužine gdje će se priključiti momčadi.(radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here