Home Vijesti HNS donira milijun eura za nogometni kamp, Šuker se ispričao Riječanima

HNS donira milijun eura za nogometni kamp, Šuker se ispričao Riječanima

2085
1
foto: rijeka.hr
foto: rijeka.hr
foto: rijeka.hr

Iskoristit ću ovu priliku za ispriku što sam poljubio dres Seville. Nisam to napravio da bi provocirao Riječane, svim sam srcem navijao za Rijeku, rekao je Šuker prilikom obilaska gradilišta trening kampa na Rujevici.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker izjavio je u četvrtak prigodom posjeta gradilištu kampa za treninge nogometaša na Rujevici u Rijeci kako će HNS donirati milijun eura za izgradnju tog kampa.

“Ovakva infrastruktura potrebna je hrvatskom nogometu. Imamo dobru ligu i izvrsnu reprezentaciju, ali nam nedostaje infrastruktura koja odgovara standardima UEFA-e. Trening kamp na Rujevici trebao bi postati županijski centar za mlade nogometaše. Hvala HNK Rijeci, Gradu Rijeci i svima koji su se u teškoj ekonomskoj krizi odlučili izgraditi ovakvu infrastrukturu i novi stadion. Nogomet je rastući biznis u svijetu, a Hrvatska mora ići ukorak sa europskim standardima. Ovakva infrastruktura, kakva se gradi na Rujevici, trebala je biti izgrađena prije 20 godina”, kazao je Šuker i pozvao druge klubove, gradove i županije da što prije pripreme svu potrebnu dokumentaciju i počnu graditi svoje kampove za trening kao regionalne centre, dodavši da će HNS poduprijeti i njihovu izgradnju.

Po navodima web stranice riječke gradske uprave Šuker je, odgovarajući na pitanja novinara, komentirao utakmicu Hajduk-Rijeka u Dugopolju i osudio ponašanje navijača Hajduka na stadionu. Iskazao je nadu da će se situacija sa suspenzijom NK Zagreb riješiti u roku i pohvalio uspjehe riječkih nogometaša.

Izrazivši zadovoljstvo što će se u Rijeci graditi novi stadion Šuker je kazao kako je HNS poslao UEFA-i kandidature Rijeke i Pule za domaćinstvo Europskog prvenstva 2016. godine za U-19 reprezentacije.

– Iskoristit ću ovu priliku za ispriku što sam poljubio dres Seville. Nisam to napravio da bi provocirao Riječane, jer se dobro zna za koga sam navijao, već u sklopu promocije Sevilla F.C. TV., rekao je Šuker prilikom obilaska gradilišta trening kampa na Rujevici.

1 COMMENT

  1. Hns kao leglo smradova na svom čelu ima legendu-smrada koji se niti stidi niti krije da je navijao na Kantridi za Sevilju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here