Home Sport Ancelotti: Ljut sam. Modrić je morao pucati penal, ali to nije napravio

Ancelotti: Ljut sam. Modrić je morao pucati penal, ali to nije napravio

401
0

Real je pobjedom kod Celte 1:0 golom Judea Bellinghama u 81. minuti zadržao savršeni učinak i nakon treće g kola La Lige. No, trener Carlo Ancelotti bio je ljut nakon pobjede. Razlog za to je što Luka Modrić nije izveo penal za Real u 68. minuti, nego je to prepustio Rodrygu. Brazilac je izborio kazneni udarac, ali mu ga je sjajno obranio Ivan Villar, koji je prethodno srušio krilnog napadača gostiju.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE RODRYGO PROMAŠIO PENAL

Modrić je inače i treću Realovu utakmicu ove sezone bio rezerva te je u igru ušao pet minuta prije penala umjesto Aureliena Tchouamenija. Nakon utakmice Ancelotti je izjavio novinarima:

“Modrić zna da on mora izvesti penal. Zašto to nije napravio?”

“Hijerarhija izvođača penala se zna. Vinicius je prvi, a Modrić drugi. Kako je Vini ranije izašao ozlijeđen, a Modrić je bio u igri, onda je jedanaesterac morao pucati Luka. On to zna i morao ga je izvesti. Međutim, to je uradio Rodrygo. Ne znam zašto je Modrić to dopustio jer ne samo što zna da je on izvođač, nego sam čak to prije ovog penala poručio njemu, da on mora pucati. Igrači ne odlučuju tko izvodi penale, nego ja!”

Na ovakvo Ancelottijevo izlaganje reagirali su novinari pitajući ga je li ljut?

“Jesam. Zato što je penal morao pucati Modrić i on to zna, ali ga je ipak izveo Rodrygo. Ponavljam, iako je hijerarhija poznata, a još sam ovaj put preko Valverdea poručio Modriću da on treba izvesti jedanaesterac. Ne znam zašto to nije uradio, ali svakako ćemo pričati o tome idućih dana.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here