Home Sport Antonio Čolak postao igrač HNK Rijeka: ‘Sretan sam što ostajem u Rijeci’

Antonio Čolak postao igrač HNK Rijeka: ‘Sretan sam što ostajem u Rijeci’

1208
0

Antonio Čolak potpisao je za Hrvatski nogometni klub Rijeka. Čolak je proteklih godinu i pol dana proveo u Rijeci na posudbi iz njemačkog Hoffenheima, a u petak je stavio potpis na trogodišnji ugovor s riječkim prvoligašem.

– Jako sam zadovoljan, to je bila moja želja i želja kluba. Želim se zahvaliti predsjedniku Damir Miškoviću, ali i svima u klubu i sretan sam što mogu ostati u Rijeci, rekao je Antonio Čolak nakon potpisa ugovora.

Antonio je u 47 utakmica u dresu Rijeke postigao 25 golova.

– U godinu i pol dana osvojili smo Kup Hrvatske i zabio sam dosta golova. Mogu biti zadovoljan, ali sada želim dalje napredovati, postići još više golova i tako zahvaliti klubu na povjerenju, rekao je Antonio Čolak.

Zadovoljstvo ostvarenim transferom izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

– Drago mi je što je završen transfer čija je realizacija dugo trajala. Antonio je svojim igrama i karakterom jednostavno nas natjerao da otkupimo ugovor od Hoffenheima. Vjerujemo u njega, dao je puno golova i vjerujemo da za Rijeku na travnjaku može pružiti još i više u budućnosti. Želimo da ga zdravlje posluži i da u idućoj sezoni bude još bolji, rekao je Ivan Mance.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here