Vijesti

AUDIO: Svjedokinja o planiranju ubojstva unuka Slavice Šote!

AUDIO: Svjedokinja o planiranju ubojstva unuka Slavice Šote!

sotaunukNa facebook stranici Riječkog pokreta otpora objavljena je audio snimka na kojoj svjedokinja govori o navodnom planiranju ubojstva unuka Slavice Šote. Kako smo već izvijestili, u obitelji Šota tvrde da raspolažu informacijama i dokazima prema kojima je naručitelj ubojstva trebao biti čelnik riječke policije, a izvršitelj njegov nećak. U međuvremenu je obitelj podnijela kaznena prijava protiv načelnika Krim policije PU PGŽ Željka Kruneša. U kaznenoj prijavi se tvrdi kako je naručitelj ubojstva sam Kruneš, a izvršitelj trebao biti njegov nećak. Prema istim navodima, jedan od unuka bi bio pregažen autom, a počinitelj bi se nakon toga izvukao ‘epileptičkim napadom’. Nakon iskaza svjedokinje slučaj je prijavljen unutanjoj kontroli MUP-a. Međutim, u Pokretu otpora tvrde da je odmah nakon prijave sve dojavljeno osumnjičenom načelniku krim policije iz Rijeke s čime su prema njihovom mišljenju ‘ugrozili kompletnu istragu, zloupotrijebili položaj i ovlasti i time ugrozili živote djece, svjedokinje i njene familije’.

Nakon ovih šokantnih optužbi, obratili smo se MUP-u i zatražili potvrdu ili demantij izrečenih informacija te informaciju provodi li se istraga. Prema našim saznanjima, isto su zatražile još neke redakcije ali za sada bez uspjeha.

Midas

View Comments (2)

2 Comments

  1. Lipnjak

    August 16, 2015 at 11:02

    Ono sto mnogi danas ne zele vidjeti a to je da ostatci yugo mafije raznih obavjestajaca i udbasa cine isto ono sto su cinili za vrijeme zlocinacke tvorevine Yuge ubijajucoi iz zasjde s leda mucki pod pokrovoteljstvom politickih kriminalaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

PGS se pridružio Amsterdamskoj koaliciji

spJanuary 17, 2019

Lista za Rijeku i Unija Kvarnera potpisali ‘Platformu 051’: Bez dominantne regionalne opcije nema jake Rijeke i Kvarnera

spJanuary 17, 2019

Poropat pisao Plenkoviću: Istarski političari kupuju mir u Istri, Uljanik i dalje neprijatelj 3.maju

spJanuary 17, 2019

Pješak teško ozlijeđen nakon prelazeći cestu na crveno!

spJanuary 16, 2019

Promjena vremena: Stižu olujna bura i snijeg

spJanuary 16, 2019

Rekorder tjedna napuhao 1,80 promila

spJanuary 15, 2019

Tri potresa u sjevernom Jadranu

spJanuary 15, 2019

Komadina očekuje ostavku direktora Ekoplusa

spJanuary 14, 2019

Prijetio oružjem pa opljačkao kladionicu

spJanuary 14, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.