Vijesti

AUDIO: Svjedokinja o planiranju ubojstva unuka Slavice Šote!

AUDIO: Svjedokinja o planiranju ubojstva unuka Slavice Šote!

sotaunukNa facebook stranici Riječkog pokreta otpora objavljena je audio snimka na kojoj svjedokinja govori o navodnom planiranju ubojstva unuka Slavice Šote. Kako smo već izvijestili, u obitelji Šota tvrde da raspolažu informacijama i dokazima prema kojima je naručitelj ubojstva trebao biti čelnik riječke policije, a izvršitelj njegov nećak. U međuvremenu je obitelj podnijela kaznena prijava protiv načelnika Krim policije PU PGŽ Željka Kruneša. U kaznenoj prijavi se tvrdi kako je naručitelj ubojstva sam Kruneš, a izvršitelj trebao biti njegov nećak. Prema istim navodima, jedan od unuka bi bio pregažen autom, a počinitelj bi se nakon toga izvukao ‘epileptičkim napadom’. Nakon iskaza svjedokinje slučaj je prijavljen unutanjoj kontroli MUP-a. Međutim, u Pokretu otpora tvrde da je odmah nakon prijave sve dojavljeno osumnjičenom načelniku krim policije iz Rijeke s čime su prema njihovom mišljenju ‘ugrozili kompletnu istragu, zloupotrijebili položaj i ovlasti i time ugrozili živote djece, svjedokinje i njene familije’.

Nakon ovih šokantnih optužbi, obratili smo se MUP-u i zatražili potvrdu ili demantij izrečenih informacija te informaciju provodi li se istraga. Prema našim saznanjima, isto su zatražile još neke redakcije ali za sada bez uspjeha.

Midas

View Comments (2)

2 Comments

  1. Lipnjak

    August 16, 2015 at 11:02

    Ono sto mnogi danas ne zele vidjeti a to je da ostatci yugo mafije raznih obavjestajaca i udbasa cine isto ono sto su cinili za vrijeme zlocinacke tvorevine Yuge ubijajucoi iz zasjde s leda mucki pod pokrovoteljstvom politickih kriminalaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Svečanom akademijom obilježeno 300 godina od proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom

spMarch 18, 2019

Vozio ‘alfu’ s 2,11 promila pa udario u teretno vozilo

spMarch 18, 2019

Nakon nereda na utakmici Naprijed – Vinodol uhićena dvojica 19-godišnjaka

spMarch 18, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.