Home Najnovije Austrijski mediji: Senzacija – Uzeli smo bod Hrvatima na domaćem terenu!

Austrijski mediji: Senzacija – Uzeli smo bod Hrvatima na domaćem terenu!

143
0

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je neočekivani remi 28:28 protiv Austrije u drugom kolu Europskog prvenstva, nakon impresivne pobjede nad Španjolskom u prvom kolu. Izabranici Gorana Perkovca nisu uspjeli nastaviti niz pobjeda, što postavlja pitanje njihovog daljnjeg puta na turniru. Ključni trenutak sada je utakmica protiv Rumunjske, gdje bi pobjeda potvrdila prolazak u drugi krug, ali ostaje neizvjesno koliko će bodova Hrvatska prenijeti.

Austrijski mediji su pozdravili ishod ove utakmice s velikim oduševljenjem. Sky Sports, Kronen Zeitung i Kleinen Zeitung u naslovima ističu senzaciju, naglašavajući da su Austrijanci uspjeli oteti golemi bod favoriziranim Hrvatima. Posebno se naglašava pobjeda na domaćem terenu, aludirajući na podršku brojnih hrvatskih navijača koji su se okupili u Mannheimu, njih oko osam tisuća.

Iako su rezultati iznenadili, fokus se sada prebacuje na ključnu utakmicu protiv Rumunjske, gdje će Hrvatska tražiti pobjedu kako bi osigurala uspješan prolazak u drugi krug Europskog prvenstva. Ostaje pratiti razvoj događaja i vidjeti kako će se hrvatski rukometaši nositi s novim izazovima na natjecanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here