Home Mozaik Baba Vanga i strašno proročanstvo za 2024.

Baba Vanga i strašno proročanstvo za 2024.

185
0

Kroz povijest svijeta bilo je mnogo takozvanih proroka. To su ljudi koji su, kažu, sposobni predvidjeti buduće događaje. Među najpoznatijim likovima su, primjerice, proroci poput Nostradamusa.

Prema nekima, predvidjela je rušenje tornjeva blizanaca u New Yorku i druge vrlo ozbiljne događaje koji su se događali kroz povijest. Proročanstva su od pamtivijeka izazivala određenu fascinaciju u ljudima, opčinjenost koja zapravo nikad ne jenjava.

Naravno, prema znanstvenim spoznajama, nemoguće je predvidjeti događaje koji će se dogoditi u budućnosti, ali ove su ličnosti uvjerene da mogu vidjeti što će nam život donijeti za nekoliko godina, pa čak i za nekoliko stoljeća. Nitko ne može sa sigurnošću reći što je prava istina.

S obzirom na trenutnu međunarodnu situaciju, neki su se vratili proročanstvima za blisku budućnost, a kao što znamo za nešto više od mjesec i pol dana ući ćemo u novu, 2024. godinu.

Pročitajte što je jedna od najpoznatijih vidjelica svih vremena, Baba Vanga, prorekla za novu godinu.

Baba Vanga. Njeno ime ulijeva strah svakome tko je spomene, njena proročanstva su uvijek bila najgora za čovječanstvo. “Balkanski Nostradamus” previdjela je strašne stvari za novu 2024. godinu.

Moramo se prisjetiti da je Baba Vanga preminula 1996. godine, ali je potomcima ostavila niz proročanstava koja su doista uznemirujuća. Vidjelica je, unatoč sljepoći koja ju je pogodila kao posljedica jedne oluje, nastavila objavljivati ​​proročanstva zbog kojih je smatraju među najpoznatijim vidjelicama svih vremena.

Po onome što se zna događaji koje je predvidjela ostvarili su se s postotkom od 85%. the. Baba Vanga, rođena u Bugarskoj, bila je svjetski poznata mističarka, vidovnjakinja i travarka, koja je veći dio života provela u slikovitom planinskom selu Rupite u okrugu Blagoevgrad.

Čini se da jedno proročanstvo prije svega lebdi upravo za sljedeću 2024. Sukobi? Napadi? Naizgled od toga neće biti ništa, ali će se prema Babi Vangi dogoditi nešto senzacionalno za povijesno razdoblje u kojem živimo.

Prema Babi Vangi, 2024. bit će godina u kojoj će umrijeti ruski predsjednik Vladimir Putin. Opet prema onima koji vjeruju u njezina proročanstva, ona je navodno predvidjela što se dogodilo u Černobilu, kada je iz nuklearne elektrane došlo do ogromnog curenja radioaktivnosti. Baba Vanga je također s iznenađujućom preciznošću predvidjela smrt Lady Diane.

Previous articleMarco Pašalić pozvan u reprezentaciju Hrvatske
Next articleNajnovija ludost slavnog milijardera: Alat protiv starenja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here