Home Mozaik Najnovija ludost slavnog milijardera: Alat protiv starenja

Najnovija ludost slavnog milijardera: Alat protiv starenja

79
0

Što smo spremni učiniti da ne ostarimo? Dobro pitanje, zar ne? Svatko se suočava s prolaskom vremena kako želi. Ima onih koji to prihvaćaju, ne postavljajući si previše problema i onih koji stvarno ne žele da im se bore pojavljuju na licu. U svijetu slavnih ima onih koji zaista izmisle svašta.

Najnovija ludost slavnog milijardera da nikada više ne stari je stvarno nezamisliva.

Kako je objavljeno na leggo.it, 45-godišnji poduzetnik po imenu Bryan Johnson, osnivač Braintreeja, tvrtke specijalizirane za mobilne i web sustave plaćanja za tvrtke e-trgovine, koji je 2012. kupio Venmo za 26,2 milijuna dolara, sve dok cijeli njegov paket dionica nije završio u rukama PayPala za više od 800 milijuna dolara. On je od malih nogu bio u panici od same pomisli da mora ostariti.

Čini se da je Bryan cijeli život proveo nastojeći da mu se ne pojavi niti jedna bora na licu, prateći beskonačan niz zahvata, od kad se probudi u 5 ujutro na dalje. Nema dana a da medicinsko osoblje ne prati svaki njegov pokret, kako bi pratili njegovo zdravstveno stanje i prije svega osigurali da ne stari.

Kad opsesija prijeđe svaku ljudsku granicu, stvari postaju ozbiljne. Zapravo, osim dodataka prehrani i strogih uputa kojih se doslovce pridržava kako bi ostao u formi, milijunaš je donio odluku koju su mnogi ocijenili kao ekscentrično ludilo. Johnson si je odlučio ubrizgati cijelu litru krvi svog 17-godišnjeg sina kako bi si osigurao besmrtnost.

Ali kako? Okupio je svog 17-godišnjeg sina Talmagea i svog 70-godišnjeg oca Richarda, istražujući trogeneracijsku razmjenu krvnih produkata. Kako je objavljeno na web stranici Bloomberg. tri generacije, naime otac, sin i unuk, posjetile su Resurgence Wellness, futurističko medicinsko lječilište u Arlingtonu, Texas. 17-godišnjaku je uzeta cijela litra krvi (oko 1/5 njegovog tijela), razdvojena na dijelove, a zatim je ponovno ubrizgana u Bryana koji je zauzvrat donirao litru svoje krvi svom ocu. Razmjena unutar razmjene koja zabrinjava istraživače, budući da bi ova praksa, osim što je danas nedokazana, mogla imati jaku imunološku reakciju. 

A ti, što misliš? Sudeći prema fotografiji prije i poslije, mislite li da su rezultati bili dobri?

Previous articleBaba Vanga i strašno proročanstvo za 2024.
Next articleU Gazi svakih deset minuta pogine jedno dijete: Svjetska zdravstvena organizacija upozorila UN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here