Home Mozaik Baka Prase opljačkan u Novalji, šteta je 250 000 eura: Ponudio nagradu...

Baka Prase opljačkan u Novalji, šteta je 250 000 eura: Ponudio nagradu onome tko ih pronađe

144
2
1024x576 ba055070 9d09 11eb a6aa cedfb09875dd (2)
Instagram

Influencer Bogdan Ilić (27), poznatiji kao Baka Prase, otputovao je u Hrvatsku na jedan festival, gdje će snimiti duet s Voyageom kojeg gledate u seriji “U klinču”, koju možete pogledati na platformi Voyo.

Nakon prekida s Anjom Bla, na Instagramu je otkrio. nove loše vijesti. Netko upao u stan te pokrao sve vrijedne stvari.

“Pokraden sam. Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom”, započeo je Bogdan, pa otkrio kolika je šteta.

“Sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od 250 000 eura”, otkrio je Bogdan.

Nakon toga je otkrio kako je zahvalan što njegov prijatelj ipak nije ostao u kući.

1280x1280 42bcbbf4 9d0c 11eb 8f97 cedfb09875dd
Instagram

“Hvala Bogu da smo uvjerili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao nastradati”, napisao je, pa se osvrnuo i na policiju.

“Hvala također hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadamo se da ćemo uskoro pronaći krivca”, otkrio je.

Nakon što je obavijestio fanove o provali, stavio je i nagradu za one koji će pronaći provalnike.

“Nagrada 25 000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon hapšenja i povratka satova. Pljačka se dogodila u Hrvatskoj, Pag, blizu Novalje“, napisao je Bogdan na Instagram storyju pa pokazao jedini sat koji nije ukraden.

“Jedini preživjeli roli jer je bio na ruci”, otkrio je.

2 COMMENTS

  1. Kad mu je ćaća biža pred HV u Oluji i tvrdi da je ista zločinački poduhvat,takve stvari se dogode nekome sa prezimenol Ilić.Nikako se poneki ne mogu nečemu naučiti osim da viču :”e svakaaa čaaast e svakaaa čaaast..”kad HP dođe na istragu ,a ustvari već i zna tko je ukrao.😂

  2. Još kad kaže PARE e onda bre ima da se smejemo .Svaaakaaa čaaaast…roli …oni dobri fake roli od 400 evra iz poljske…ne razlikuju ih čak ni manufakturisti Rolexa od pravih…što ne kupi HYT,za njih malo tko zna ili Glasshute?🤣🤣🤣🤣🤣..onda još pođe na bre Pag koji je groblje Srpske Dece…o je.o te!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here