Home Mozaik Beba je previše plakala, susjedi joj isključili struju i plin: “Stavili su...

Beba je previše plakala, susjedi joj isključili struju i plin: “Stavili su joj kokošju glavu u poštanski sandučić”

129
0

Klima je postala toliko napeta da su susjedi – par 35-godišnjih inženjera – podigli zid u dvorištu, uključujući i brojila

Prerezali su joj telefonske kabele, isključili televizijsku antenu, zatim struju i plin – uključujući grijanje – i ostavljali joj vreće smeća pred ulaznim vratima: sve zato što je njezino dijete previše plakalo.

Obična kvartovska priča koja je završila na sudu u Torinu (Italija) gdje je žena prijavila svoje susjede, par 35-godišnjih inženjera sada riskira suđenje.

Supružnici i majka s djetetom žive u dvije odvojene, ali susjedne kuće, a napetosti su se stvarale jer je paru smetala galama bebe: plač, smijeh, igra u dvorištu, ponekad i u društvu druge djece. Prvo su krenuli udarci u pregradu, a potom komunalni problemi između 2018. i 2022., u razdoblju u kojem je podneseno osam prijava protiv susjeda.

Klima je bila toliko napeta da su susjedi u dvorištu podigli zid kojim su ogradili susjedina brojila i time onemogućili njihovo očitavanje. Među prijavljenim incidentima, tijekom božićnog razdoblja 2018., nalazi se i pileća glava pronađena u ženinom poštanskom sandučiću, ali koja nije uključena u dokazni postupak tužiteljstva. Sa svoje strane, dvoje inženjera, koje brane odvjetnici, uvijek su poricali bilo kakvu krivnju.

Previous articleFOTO: Tri desetljeća glazbene karijere Dražena Turine Šajete
Next articleJeziva poruka dječaka ubojice iz Beograda: Strijeljajte me ali mi obitelj ne dirajte!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here