Home Vijesti Bernie ne odustaje: Ne razvodimo se!

Bernie ne odustaje: Ne razvodimo se!

1244
0

Šef Formule 1 Bernie Ecclestone vjeruje da će izgladiti stvari sa suprugom Slavicom, kada se ona vrati s putovanja iz Indije, gdje se trenutačno nalazi s prijateljima. Kako prenosi britanski list Daily Telegraph, Bernie je na zabavi u draguljarnici Moussaieff, čije je novo zaštitno lice prošlog tjedna postala njegova starija kći Tamara, rekao da se neće razvesti i da će sa suprugom sve riješiti razgovorom.

Planiraju Božić

– Slavica se nalazi na putovanju u Indiji sa svojim prijateljima, a kada se vrati razgovarat ćemo i izgladiti stvari – kazao je Bernie. U svojoj nakani da se pomire, Bernie navodno ima veliku potporu kćeri, od kojih je mlađa Petra vijest o razvodu iznimno teško primila. Obitelj se ovih dana dogovara o tome gdje će provesti božićne blagdane. – Mislim da ćemo svi biti u Gstaadu, ali mi smo demokratska obitelj i prepustit ću curama da odluče –  rekao je Bernie na zabavi.  

Njegova supruga, Riječanka Slavica, njihov je zajednički dom u Chelseaju napustila prije mjesec dana nakon čega se ne pojavljuje u javnosti, a za razvod je angažirala odvjetnicu Liz Vernon, poznatiju kao “odvjetnicu iz pakla”. Bernie je u početku vjerovao da njegovoj supruzi smeta buka iz susjedne kuće.  (Daily Telegraph)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here