Home Mozaik Preminuo dječak ostavljen u usijanom automobilu: ‘Satima je bio u užarenom autu…’

Preminuo dječak ostavljen u usijanom automobilu: ‘Satima je bio u užarenom autu…’

975
0

Trogodišnji dječak je preminuo nakon što je nekoliko sati bio ostavljen sam u automobilu ispred predškolske ustanove u južnoj Floridi u kojoj rade njegovi roditelji.

Dječak je jedno od nekoliko djece iz iste obitelji koja pohađaju isti obrazovni centar Lubavitch u Miami Gardensu.

Vanjska temperatura bila je oko 32 stupnja, prenosi “ABC News”. Dijete nije reagiralo kada je pronađeno u užarenom vozilu. Hitna pomoć koja je na lice mjesta stigla u ponedjeljak oko 16 sati i na licu mjesta pokušala reanimirati dječaka, ali bezuspješno. Dječak je prevezen u bolnicu gdje je kasnije proglašen mrtvim.

“CBS News” javlja da je dječak satima bio sam u vrućem automobilu na parkiralištu predškolske ustanove. Policija je kasnije tog dana ispitala oca i potvrdila da je dječaka ostavio u automobilu. Nije ni shvatio da je nestao sve do kasnije poslijepodne kada mu je drugi član osoblja u centru rekao da nije vidio malenog cijeli dan.

Zasad nije podignuta optužnica. Dijete je identificirano kao Sholam Tauber. Mrtvozornik okruga Miami-Dade rekao je da je dijete umrlo od hipertermije i zaključio da je smrt slučajna.

– Ova tragedija pogađa naše domove, mnoge u našoj školskoj zajednici su njome pogođeni. Ne postoje riječi kojima se može opisati tuga koju osjećamo – rekao je u izjavi upravitelj centra, rabin Benzion Korf, dodajući da je za osoblje i djecu u centru osiguran terapeut i savjetovalište.

Local10.com javlja da su se roditelji i djeca vratili u centar u utorak, dan nakon što je dječak pronađen u užarenom automobilu.

– Ovo je tužno za sve – rekao je jedan roditelj.

Portal javlja da su prijatelji obitelji identificirali roditelje kao rabina Menahema Taubera i Nehamu Tauber.

Previous articleBild o Vatrenom: Specijalist za skandale!
Next articleToplinski val naglo skrenuo, temperature su nevjerojatne!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here