Home Sport Bišćan o ostavci: Odlučio sam da netko to mora presjeći!

Bišćan o ostavci: Odlučio sam da netko to mora presjeći!

2251
1

Igor Bišćan više nije trener Rijeke! Službeno su to objavili iz kluba neposredno nakon završetka utakmice u Puli, a potvrdio je to sam Bišćan na tiskovnoj utakmici iza susreta.

– Odlučio sam da netko to mora presjeći. Zahvaljujem se svima na podršci i povjerenju, a najveća zahvala ide mojim suradnicima i igračima. Želim svima u klubu puno sreće i da dobiju nekoga kojemu će biti stalo do kluba koliko je to bilo meni, izjavio je Bišćan.

– Način kako su moji igrači danas igrali je najbolji pokazatelj koliko su točni napisi po medijima kako smo jedni drugima okrenuli leđima. Ovo je moja zadnja utakmica na klupi Rijeke, čovjek se nakon nekog vremena zasiti rada u uvjetima koji nisu nimalo idealni. Bez obzira na sve to, mi smo uspjeli napraviti odlične rezultate. Uvjeti nisu bili sjajni. Promijenila su se vremena, Rijeka je prije mogla kupovati lijevog beka za jednu utakmicu, sada to više nije moguće. Odlučio sam sve to presjeći, rekao je Bišćan i otišao s tiskovne konferencije na kojoj nisu dozvoljena pitanja novinara.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here