Home Sport ‘Bit će sjajno ako u Rijeku dođe i Marko Rog’

‘Bit će sjajno ako u Rijeku dođe i Marko Rog’

185
0
image (60)
image (60)

Rijeka je trećom uzastopnom pobjedom u proljetnom dijelu prvenstva zasluženo zasjela na vrh SuperSport HNL-a, dok je Hajduk nakon dvije utakmice još bez pobjede. Dinamo se pak vratio u utrku za prvaka.

Mario Zorko i Zdravko Reić prokomentirali su situaciju u domaćoj ligi.

– Rijeka igra trenutačno najuzbudljiviji nogomet u ligi. Također, Rijeka je najbolje posložen klub, to se vidi, ima najzdraviju atmosferu oko momčadi i u samoj momčadi. Odlično je vođena u svim segmentima, počevši od predsjednika Miškovića, sportskog segmenta, Darka Raića-Sudara i Željka Sopića, koji se razmahao. Sjajno su posloženi. Odličan im je potez, što im je odmah vratio pogotkom, povratak Mirka Marića u hrvatsku ligu, pogotovo nakon onog da je Marko Pjaca završio u Rijeci, što mi je drago za njega, ali koji je morao završiti u Dinamu. Bit će mi pogotovo drago ako se realizira i povratak Marka Roga, koji je jedan ekstra pozitivan igrač koji je imao veliku nesreću s ozljedama. Bilo bi mi drago da i on prođe proces revitalizacije kroz Rijeku, rekao je Zorko.

Željko Sopić je sjajno posložio momčad.

– Sigurno da je Rijeka sad u najboljoj poziciji, ovisi sama o sebi. Odlično su složena ekipa, struktura kluba je primjerena, a Sopić je trener-pobjednik. On se tako postavlja, kao njihov apsolutni vladar, ali im i pomaže. Maknut će svakoga tko ne igra dobro. Sopić je baš lav i svojim vođenjem ekipe na poseban način je zaista zaslužan, uz sve druge elemente, za to što Rijeka vodi, složio se sa Zorkom Reić.

Tko je od ove trojke favorit, je li ipak Hajduk na razini više?

– Ne bih rekao, to je utrka u troje. Prvenstvo će biti zanimljivo i napeto, a i opasno, što se tiče ambijenta. Superderbi Hajduka i Dinama 30. ožujka, možda tu padne odluka, smatra Reić.

Cijeli razgovor, u kojemu se Reić i Zorko opširnije dotiču Dinama i Hajduka, pogledajte na linku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here