Home Najnovije Bivši Dinamovac: ‘Krivo mi je kad vidim tko u Dinamu igra moju...

Bivši Dinamovac: ‘Krivo mi je kad vidim tko u Dinamu igra moju poziciju, a ja nisam dobio šansu…‘

289
0

Marijan Čabraja u utorak je prošao liječnički pregled u Edinburghu, a u srijedu je predstavljen kao pojačanje Hiberniana, uz Hearts jednog od dva najvažnija kluba u škotskoj prijestolnici, koji na nogometnoj sceni ipak u pravilu tek statiraju pokraj dvojca iz Glasgowa Celtica i Rangersa, pišu Sportske novosti.

Čabraja je zakleti dinamovac i nije mu lako palo otpusno pismo koje je ovog ljeta dobio u Maksimiru, priznat će da ga je grizlo kad je vidio da za Modre na lijevom beku igra veznjak, a on, iako je za HNL prilike doveden u velikom transferu, nikad nije dobio pravu šansu. No, Čabraja unatoč tome o maksimirskom klubu govori sa simpatijama i nježnošću kako se priča o najvećoj ljubavi, s nadom da će možda, ipak, jednog dana doći i njegovih pet minuta.

– Kad mi je ponuđeno da idem u Hibernian, priznajem, na početku sam bio malo skeptičan. Bilo mi je čudno, znate kako mi razmišljamo – ako nisu Celtic ili Rangers, što ćeš u Škotskoj? No, potom je nazvao trener i dobio sam drugačiji dojam, a i sam sam istražio što je zapravo Hibernian. Sve dvojbe i pitanja su nestali kad sam stigao ovdje, vidio kakav je to zapravo klub i koliko znači ljudima. Sad sam baš presretan – kazao nam je Čabraja, javivši se iz jednog od ljepših europskih gradova. Edinburgh je impresivan za one koji vole povijesne i kulturne atrakcije te je po broju turista drugi u Velikoj Britaniji nakon Londona.

Cijeli razgovor pročitajte na linku.

Previous articleNajavljena velika blues eksplozija na Opatijskoj rivijeri i Kastvu
Next articleKonačno objašnjeno: Zbog čega se stvarno psi i mačke ne podnose?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here