Home Sport Bivši sportski direktor Rijeke prihvatio ponudu premierligaša

Bivši sportski direktor Rijeke prihvatio ponudu premierligaša

835
0

Ivan Mance, nekadašnji sportski direktor Rijeke, napustio je ciparski Pafos u kojem je obnašao istu funkciju i ubuduće će raditi u engleskom Southamptonu, odnosno za grupaciju Sport Republic, čiji je vlasnik srpski tajkun Dragan Šolak, koji je početkom godine kupio engleski klub za 100 milijuna funti.

“Zahvaljujem svima na ljubavi i podršci koju ste pružili momčadi i meni osobno u ovoj godini”, poručio je Mance navijačima Pafosa, a ciparski klub objavio je njegovo cijelo oproštajno pismo: “Za moju obitelj ovo je bila jedna od najboljih godina i zato nije lako reći zbogom nevjerojatnom gradu Pafosu te svima vama. Naš život u nogometu je nepredvidiv, a oproštaje često ne možete birati.

Zato sam odlučio prihvatiti prijedlog investitora Sport Republica i pridružiti se njihovu timu, gdje će mi dodijeliti jedan od novih projekata kako bih im pomogao u razvoju nogometnih klubova diljem svijeta. Također bih želio zahvaliti svim nevjerojatnim ljudima s kojima sam radio tijekom boravka u Pafosu.

Oni koji misle da se nogometni klub sastoji samo od igrača, trenera i stožera su u krivu. U Pafosu sam imao čast raditi s velikim ljudima posvećenima klubu, pa im želim zahvaliti na svoj pomoći koju pružaju da se osjećamo kao kod kuće.”

Previous articleGlumicu prevario suprug pa izbacio nju i kćeri iz kuće: Sada moli da joj uplate novac jer je bankrotirala
Next articleModrići i Kovačići zajedno ljetuju: Luka se pohvalio fotkom, Rakitić bacio foru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here