Home Mozaik Glumicu prevario suprug pa izbacio nju i kćeri iz kuće: Sada moli...

Glumicu prevario suprug pa izbacio nju i kćeri iz kuće: Sada moli da joj uplate novac jer je bankrotirala

823
0

Britanska glumica Alice Evans ponovno je u centru pažnje zbog razvoda od dvije godine mlađe glumice Joan Griffith. Naime, Alice je sada zamolila svoje pratitelje i prijatelje na društvenim mrežama da plate koliko mogu na GoFundMe stranici koju je otvorila kako bi prikupila 25.000 dolara za troškove brakorazvodne parnice i odvjetnika.

Naglasila je da je morala otpustiti odvjetnike koji su je do sada zastupali jer za njih ne može izdvojiti više novca te da je u potpunom stečaju.

Glumica je u ožujku otkrila da će postati beskućnica. Evans navodi da će ona i njezine kćeri, 12-godišnja Ella i osmogodišnja Elsie, uskoro ostati bez jedinog doma koji su imali.

– Cure i ja smo danas saznali da ćemo za dva mjeseca postati beskućnici. Bivši je platio dobar iznos da me ušutka, pa sam oklijevala podijeliti ovo, a sada riskirajući svoj život. Ali sada kada sam ih vodila na utakmice i rođendane i kada su mi rekle koliko ću im nedostajati i da jedva čekaju sutra imati ‘obiteljski dan’, suze su mi potekle. Suze od straha. Suze zbog mogućnosti da će im srca biti slomljena. One vole ovu kuću. Neće biti smak svijeta. Možemo naći stan i plaćati stanarinu neko vrijeme, sigurna sam – napisala je tada Evans na društvenim mrežama, tražeći skrbništvo nad svojom djecom u ožujku uz pravo posjeta za oca. Nije otkrila je li do sada doista ostala bez krova nad glavom.

Raskid Alice i Joanne poprilično je turbulentan, tim više što se u međuvremenu pojavila i treća osoba – glumčeva djevojka Bianca Wallace, a sada, osim medija, na sud nosi prljavo rublje. Tako je glumac prvi put ispričao da ga Evans maltretira porukama, zbog čega je tražio zabranu prilaska. Sudu je dostavio 113 stranica poruka i e-mailova koje mu je privatno poslala bivša supruga, a dodao je i objave na društvenim mrežama u kojima ga je, između ostalog, optužila da se drogira.

– Prijetila mi je da će mi učiniti ono što je Amber Heard učinila Johnnyju Deppu, da će ljudima reći kako sam zlostavljao naše kćeri i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njezinim zahtjevima… Prijetila mi je da će me pokazati kao narkomana i staviti mene u zatvoru, da će iz pozicije žrtve zlostavljanja napisati lažni dnevnik i objaviti ga… Čak je rekla da će uništiti moju majku. Rekla je da će pobijediti jer će joj svi vjerovati, a ne ja – rekao je Grifud.

Otkako je 48-godišnji velški glumac podnio zahtjev za razvod, Evans je na društvenim mrežama redovito objavljivao detalje iz njihova privatnog života i odnosa sa suprugom.

– Tužne vijesti. Moj voljeni suprug/srodna duša objavio je da više ne želi biti dio naše obitelji – stajalo je u objavi koju je Evans naknadno izbrisala. Dodala je da su ona i njihove kćeri jako zbunjene te da nema razloga osim da kaže da je više ne voli. Iako je izbrisala tweet, u njenom kratkom opisu profila na Instagramu i Twitteru i dalje stoji da je ona Grifudova supruga.

– Ostavio si me zbog te lisice! Ako me izbaciš iz kuće, nazvat ću sve tabloide u UK. Sada nema povratka. Razjasnite sebi u što ste se uvalili. Mislite li da ste sada na lošoj reputaciji? Misliš li da ću prestati pričati kad sve ovo završi? Ostatak svog života posvetit ću širenju svijesti o tome što si mi učinio – samo je jedna od poruka koju mu je Alice poslala.

U studenom je napisala da joj je suprug jednom rekao da ide na kokainsku zabavu i da je kupio 24 grama kokaina. Kasnije je dodala da je zabrinuta za sebe i svoju djecu jer ih njezin suprug i njegova nova djevojka žele deložirati iz kuće u Los Angelesu u kojoj trenutno živi. Tvrdi da tu kuću žele što prije prodati. Alice je nedavno objavila poruku koju je poslala izravno novoj djevojci svog supruga.

Imaju dvije kćeri, Ellu Betsy i Elsie Marigold. Obje su dobili medicinski potpomognutu oplodnju. Glumica je u jednom intervjuu rekla kako su kasno počeli graditi obitelji jer su im karijere tada bile važnije, te opisala kako je skup i težak bio njezin put do majčinstva jer nisu mogle imati dijete prirodnim putem.

Previous articleJuranović pred senzacionalnim transferom. Želi ga španjolski velikan!
Next articleBivši sportski direktor Rijeke prihvatio ponudu premierligaša

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here