Home Vijesti Borić: Borba protiv korupcije prošla Banska vrata

Borić: Borba protiv korupcije prošla Banska vrata

766
6

Borba protiv korupcije prošla je Banska vrata i došla do SDP-a koji je i u aktualnom postupanju policije u slučaju Linić pokazao neprincipijelnost, rekao je predsjednik povjerenstva HDZ-a u primorsko-goranskoj županiji Josip Borić – I njihovi zastupnici u Saboru glasovali su za Zakon o nezastarijevanju ratnoga profiterstva, ali kad se istraga dotakne njihovih ljudi, tvrde da se radi o političkoj diskvalifikaciji. I Josip Butorac iz PGS-a je političar, ali odazvao se obavijesnom razgovoru, rekao je Borić. Na novinarski upit kako Linić tvrdi da poziv još nije dobio, odgovorio je: Mi samo komentiramo ono što prenose mediji.

U ime građana Rijeke imamo pravo pitati zašto smo tada, za novac iz gradskoga proračuna, umjesto oružja dobili granit, kao i danas, zašto Tržnice Rijeka koriste veću kvadraturu od one koju plaćaju gradu, rekla je saborska zastupnica HDZ-a Vesna Buterin. (Radio Rijeka)

6 COMMENTS

 1. Konačno se i HDZ-ovci otrjeznili od dubokog riječkog sna, očito je malverzacija bilo i u SDP-u i vrijeme je da građani konačno saznaju gdje su utrošeni novci u posljednjih dvadeset godina vladanja u Rijeci.

 2. pa to je ista stvar… nema tu podjele na hdz i sdp…. pričamo o ljudima koji su na vlasti vec 60 godina… a sad iz kojeg od ta 2 umjetno podijeljena dijela dolaze uopce nije bitno… naravno da je bilo malverzacija i to toliko da je sad narod gladan a njima i nije tako strašno pala kriza….

 3. Čini mi se da HDZ ovim “potezima” samo izjednačava SDP sa samim sobom… Nema tu riješenja, niti će biti presude…

  SDP je uništio ovu državu 2000. godine kada NISU održali predizborno obećanje “revizija privatizacije”, nego su samo nastavili dobro uhodanom stazom. Da je SDP imao jaja procesuirati SVE od 2000 do 2003, danas bi sve bilo drugačije.

  Nažalost ljubav prema “lakoj lovi” je prevladala

 4. Dok fiume spava porućiti ću da je nepristojno javnim ljudima-tzv.političarima izlaziti u javnost sa sunčanim naoćalima
  na nosu, a naročito onima koje nose i mafijaši, koje se mogu vidjeti napr. na nosu Ravnatelja Lučke uprave. Ove
  Rabljana još nisu takve.

 5. Kulturni radnik u NL danas tvrdi da je HDZ uništio i devastirao Hrvatsku.. Neistina. Bivši članovi Partije koji su masovno
  ušli u HDZ i koji tamo kolo vode su to učinili.Dokazivo.
  A fiume još spava, pa ću proći bez komentarao . Naravno kad se probudi da će mu proraditi napad pameti.

 6. BORIĆU.Naš Gazda Slavko odavno kadrira u riječkom HDZ-u. Drug Hlača je njegov izbor. Kako Vi stojite? Na probnom radu ste kod Linića. Zbog čega su u HDZ-u smjenili sposobnog Garija? Zamjerio se je drugu Slavku? Njegovim interesima?
  A fiume spava, dok život prolazi pokraj njega.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here