Home Vijesti Božidar Pijanović: ‘Ne vjerujem da je moja supruga otrovala susjeda’

Božidar Pijanović: ‘Ne vjerujem da je moja supruga otrovala susjeda’

1398
0

Nalazi kojima će se utvrditi točan uzrok smrti još se čekaju. Ne zna se ni koje je tablete Behara Pijanović (47) dala nesretnom Ratku Crljenici (81). Istražna sutkinja Ksenija Zorc saslušala je Beharu Pijanović (47), koja je u petak susjedu Ratku Crljenici (81) podvalila otrovanu hranu i ubila ga.

– Žena, koja se više od godinu dana brinula za bolesnog susjeda, u nazočnosti odvjetnika je iznijela obranu – rekao je glasnogovornik Županijskog suda. No koji su motivi trovanja, i dalje ostaje nepoznanica. Sutkinja je Behari odredila jednomjesečni pritvor. Još se ne zna koje je tablete Behara nesretnom Pijanoviću izmrvila hranu. Histološki i toksikološki nalazi kojima će se utvrditi točan uzrok smrti još se čekaju. Edemi na plućima i mozgu pokazuju kako je nesretni Pijanović umro nasilnom smrću uzrokovanom trovanjem. Državno odvjetništvo priopćilo je kako je Behara nesretnom Ratku tablete stavljala u usitnjene jabuke.

Beharin suprug Božidar Pijanović šokiran je i ne vjeruje da je njegova supruga otrovala susjeda.
– Ona se brinula o njemu. Mislim da ga je našla mrtvog i da je u stanju šoka napravila to što je napravila. Čekam obdukciju da vidim od čega je umro. Ne vjerujem da ga je moja Behara otrovala – rekao je Božidar Pijanović. (24sata)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here