Home Najnovije Brutalno priopćenje Boysa: ‘Pokazat ćemo štetočinama kako stvari stoje’

Brutalno priopćenje Boysa: ‘Pokazat ćemo štetočinama kako stvari stoje’

75
0
Foto: BBB

‘U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana ‘sponzorirana učlanjenja’ koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini’

U jeku novog totalnog rata za Dinamo, za spas kluba od kriminalne hobotnice, ogavnih i ljepljivih Zdravkovih krakova koji ponovno prijete putem svojih poslušnika, ovog puta iz Hercegovine, njegovog kriminalnog utočišta, najžešći Dinamovi navijači Bad Blue Boysi oglasili su se putem priopćenja kojeg prenosimo u cjelosti:

“Želimo se ovim putem obratiti svim navijačima i simpatizerima Dinama i pozvati ih na potpunu mobilizaciju.

U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana “sponzorirana učlanjenja” koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nisu ništa drugo nego ismijavanje kluba kao i svih njegovih članova i povjerenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama. Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa.

Dinamovci, vrijeme je za buđenje! Vrijeme je za obranu kluba. Vrijeme je da se Dinamo vrati Dinamovcima.

Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki član sam će platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će sudjelovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole.

Svaki navijač Dinama može se učlaniti (ili obnoviti postojeću članarinu čak i prije njenog isteka) u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) danas i sutra. Fan Shop radi danas od 10-14 te od 17-20, a sutra od 10-20 sati. Također, učlanjenje ili produženje članstva biti će organizirano i na sjevernoj tribini na današnjoj utakmici s Lokomotivom.

Vremena je malo, ali biti će i to dovoljno. Važno je napomenuti da se učlanjenja ili obnavljanje članstva obave isključivo na gore spomenutim lokacijama kako bi ova akcija imala željeni efekt.

Ukupni broj članova ćemo objaviti na kraju akcije”, stoji u priopćenju.

Previous articleTraže se osobe s fotografije osumnjičene za krađu električnog romobila
Next articleOva žena je jedina titu rekla NE: Spustila ga rečenicom koja se i danas izgovara, bio je ponižen (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here