Home Sport Budicin: Rezultat je realan, izgubili smo samopouzdanje!

Budicin: Rezultat je realan, izgubili smo samopouzdanje!

287
0

Mislim da je utakmica odigrana pred lijepim ambijentom, izjavio je trener Rijeke Fausto Budicin koji je u svom debiju na klupi bijelih došao do mršavog boda protiv Istre.
– Obje momčadi željele su doći do pobjede. Bilo je razdoblja kada smo mi diktirali ritam, što vrijedi i za Istru. Prilika je bilo s obje strane tako da je ishod najrealniji – kaže Fausto Budicin, trener Rijeke.

– U prvom dijelu imali smo problema s uspostavom posjeda, nakon oduzete lopte stalno smo griješili. Nismo bili mirni u fazi posjeda i Puljanima smo pustili dominaciju. Teško je igrati ako nakon greške stalno moraš trčati nazad. Na ozračje u momčadi se reflektirao niz slabih rezultata, ekipa je izgubila određeni dio samopouzdanja.

– To je jedan od razloga zašto tehnički nismo bili na nekoj zavidnoj razini. U nastavku smo malo promijenili raspored kada smo imali posjed, bolje je to izgledalo, ali imali smo problema s odlukama u zadnjoj trećini terena. Da smo bili mirniji u zadnjih 20-25 metara, mogli smo stvoriti nekoliko prilika iz brze tranzicije.

Pred Rijekom je Varaždin na Rujevici i prilika za skok na ljestvici.

– Varaždinci su u zamahu. U dobrom su tonusu ali do subote ima puno vremena…

Previous articleAleksandar Dugin hospitaliziran zbog srčanog udara, njegova kćer je ipak bila glavna meta?
Next articleTajkun (50) živi sa ženom i 6 ljubavnica, gledaju ga kao Boga: Orgije svakog dana, evo šta radi da izdrži sav taj se*s

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here