Home Mozaik Tajkun (50) živi sa ženom i 6 ljubavnica, gledaju ga kao Boga:...

Tajkun (50) živi sa ženom i 6 ljubavnica, gledaju ga kao Boga: Orgije svakog dana, evo šta radi da izdrži sav taj se*s

498
0

Svi znaju za Hugha Hefnera, a ovaj Australac pretendira na njegovo prijestolje. Travers Beynon (50), australski milijarder i duhanski magnat, vodi prilično skandalozan život, baš kakav je imao i vlasnik “Playboya”. Poznat je pod imenom Candyman, a vila u kojoj živi sa suprugom, ljubavnicom i djecom zove se “Candy Shop Mansion”.

Pažnju javnosti privukao je kada je na Instagramu objavio fotografiju s dvije dame na uzici i napisao da “ženu i ljubavnicu vodi u šetnju”. Mreže već mjesecima grme zbog ove pogrdne slike, no tajkun ne traži uvrede, već uživa u šokiranju javnosti.

Bivši nogometaš koji s 50 godina izgleda poput fitness trenera, savršeno zategnut i mišićav, kaže da je tajna njegova mladolikog i zdravog izgleda u tome što ima puno seksa! Otkrio je i kako dnevno pije i do sedam litara vode te se seksa do deset puta tjedno, što mu pomaže da izgleda i osjeća se mladoliko.

“Velik dio mog uspjeha dugujem činjenici da sam godinama bio u potpunosti predan zdravoj prehrani i treniranju. Nikad si nisam dopustio da pronađem izgovore da prestanem vježbati ili hraniti seljake”, kaže Travers.

Evo kako izgleda njegova rutina.

Beynon ustaje u 3 ujutro, a za doručak ima “suhu” rižu, nema vode, ništa. Prvi trening je u 4:30 ujutro i traje do 90 minuta. Zatim odlazi na posao, a između posla u uredu i kod kuće ubacuje još jedan trening – kardio. Ponekad, umjesto u teretanu, odabere kardio vježbe vani, pa vozi bicikl.

Beynon živi sa suprugom Teshom Beynon i službenom ljubavnicom Nishom Downes. No nisu one jedine stanovnice ove velebne vile u kojoj se neprestano održavaju orgije i “erotske zabave”, već i desetine drugih djevojaka koje hodaju polugole i čine sve kako bi se dodvorile tajkunu. Ovisno o raspoloženju, katkad su njihovi tulumi tematski pa ih zalutaju, poput robova, katkad orgiju u maniri rimskih bogova, a ljepotice ga hrane grožđem i raznim đakonijama dok on samo leži…

Sam Travers priznao je tamošnjim medijima da s njim i njegovom suprugom ponekad živi još šest žena koje sudjeluju u njihovoj poliamornoj vezi te da njegov dom zapravo najviše podsjeća na harem. Kako bi održao sav taj seks s velikim rojem mladih djevojaka, Beynon kaže da mora unositi do 5000 kalorija dnevno.

Previous articleBudicin: Rezultat je realan, izgubili smo samopouzdanje!
Next articleTri poznata uzroka mogući okidači jučerašnje nesreću u tunelu Sv. Rok, nužne su OVE tri mjere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here