Home Vijesti Butković: Ako je to pisala Mijolović – Dukić, HDZ će ju izbaciti...

Butković: Ako je to pisala Mijolović – Dukić, HDZ će ju izbaciti iz stranke!

3093
2

rosandaGovor mržnje na facebooku Rosande Mijolović – Dukić, dopredsjednice HDZ-ove Zajednice žena Katarina Zrinski, kojeg smo prvi objavili na našem portalu, nije službeni stav HDZ-a niti jedne njegove organizacije i stranka se u potpunosti od toga ograđuje izjavio je za Večernji list Oleg Butković, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a primorsko goranske županije dodajući da nije moguće kontrolirati što tko od 200 tisuća članova stranke govori ili piše. Butković je najavio da će županijska organizacija utvrditi sve činjenice vezane uz tu objavu i pokrenuti odgovarajući postupak jer takvim članovima nije mjesto u HDZ-u i snosit će posljedice.
– Ako je istina da je to napisala Mijolović – Dukić, što ćemo vrlo brzo ispitati, provest će se postupak, a sankcije mogu biti od opomene do isključenja, s tim da smatram da je za ovako što opomena preblaga sankcija – rekao je Butković aludirajući na najstrožu sankciju – isključivanje iz stranke.

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović za posjeta Rijeci nije se očitovala o ovom slučaju, no večer prije, u Zadru, najavila je će protiv članice HDZ-a u Rijeci koja je na društvenoj mreži napisala neprikladan sadržaj u vezi s nacionalnim sastavom djelatnika HRT-a biti pokrenut stegovni postupak.

Sama R. Mijolović – Dukić tvrdi da joj je profil hakiran i da nije autorica ni jednog od dvaju statusa u kojem se za javnu televiziju navodi da je “gadljivo gledati TV koju plaćamo, a vode je Srbi”, da bi prva stvar koju bi učinila kada bi došla na vlast bila “srušiti crvenu televiziju da nikada više Srbi u mojoj Hrvatskoj ne harače po mojim svetinjama”

2 COMMENTS

  1. Gospođa Mijolović-Dukić je napisala ISTINU! Gdje je tu govor mržnje? Zar Trbojevićka nije Srpkinja? Zar gospođa Periša- Čakarun svako malo ne ističe da je po majci Srpkinja…..

  2. Zemunac, trebalo bi onda barem 80% clanova hdza izbacit,jer su svi kao ta mijolovicka, u dusi zagrizeni sovinisti,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here