Home Najnovije Čačić ostaje u Dinamu i iduće sezone?

Čačić ostaje u Dinamu i iduće sezone?

104
0
Foto: GNK Dinamo

Pobjedom na Šubićevcu Dinamo je obranio naslov prvaka i uzeo 23. titulu najboljeg hrvatskog kluba otkad postoji HNL. Plave je u vodstvo doveo Marko Tolić golom u 39. minuti na asistenciju Ristovskog, a u 53. minuti je Petar Bočkaj golčinom iz slobodnog udarca prelomio susret.

Ante Čačić je nakon susreta zahvalio svojim prethodnicima, ali dao i pomalo intrigantan odgovor na to ostaje li na klupi i iduće sezone.”Trener Dinama sam do Hajduka, a onda vam mogu samo reći da Ante Čačić ne ide u trenersku mirovinu”, rekao je nakon susreta.

Ovo bi moglo značiti da će voditi Dinamo i u novoj sezoni. Podsjećamo, na klupu prvaka stigao je po drugi put u karijeri prije tri kola, nakon što je Željko Kopić izgubio derbi na Poljudu. Uprava Dinama odmah je rekla kako je Čačić privremeni trener, ali ne treba zaboraviti da su to trebali biti i tri posljednja Čačićeva prethodnika – Zoran Mamić, Damir Krznar i Željko Kopić.

Previous articlePronašli je nakon oslobođenja sela: Tko je žena čije su uhićenje Ukrajinci jedva čekali?
Next articleOd 25. do danas niste našli nikog da vas oplodi! Vedrana Rudan obratila se Mariji Kilibardi: Što će vam dijete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here