Home Sport Ćiro uzvratio Mandariću: Moj Kinez će izbušiti tribinu u stijeni!

Ćiro uzvratio Mandariću: Moj Kinez će izbušiti tribinu u stijeni!

120
4

Kažete da se i Mandarić zainteresirao? Dobro je da postoji konkurencija, neka podigne cijenu klubu. Što se tiče ‘mojeg’ Kineza, on je ozbilno zagrizao za ovu ideju, trebali bismo u veljači zajedno doći u Hrvatsku. Impresioniran je originalnim stadionom, a budući da je arhitekt, već ima ideju da na stijenama napravi najatraktivniju tribinu u Europi. Samo, zato će mu trebati komad ceste iznad stadiona, ne znam jesu li mu ‘ovi’ iz grada to spremni dati – izjavio je za Jutarnji list Ćiro Blažević iz Hong Konga gdje je okupio kandidate za olimpijsku kinesku reprezentaciju.


Ćiro Blažević

Previous articlePGS za Dom regija i novi izborni sustav
Next articleOdvjetnik Miljević otkazao Ježiću jer se miješao u pripremu obrane?

4 COMMENTS

  1. ma koji kinezi i arapi i mandaric. nitko nije toliko glup da kupi klub u nasoj ligi ako se taj klub ne zove hajduk ili dinamo. a ovi koji su zainteresirani nisu shvatili da kupujuci klub ne kupuju i stadion kantridu. meni sve to mirise na to da bi kupili klub, prepustili ga da igra valjda na rujevici a onda na kantridi digli par zgrada ili nekako drugacije unovcili investiciju.

  2. Bojim se da su priče o Ćiri, Mandariću i sličnima priče za malu djecu. Iz današnje perspektive čini mi se nemoguće da Rijeka ima novca i da se bori za trofeje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here