Home Food & Travel CNN uvrstio rapsku plažu na popisu 100 najljepših na svijetu

CNN uvrstio rapsku plažu na popisu 100 najljepših na svijetu

2088
0

U mjestu Lopar, 12 kilometara od grada Raba, smjestila se Rajska plaža. Plitko i toplo more, pijesak i prirodne ljepote okolnog kraja čine ovu plažu idealnim mjestom za one najmanje, ali u njezinim ljepotama itekako uživaju i oni veliki.

Rajska plaža duga je kilometar i pol, a ono čime oduzima dah je kristalno čisto more. Ovaj zlatni pješčani raj se često nalazi na popisima najljepših jadranskih ili mediteranskih plaža, a 2013. ju je CNN stavio na listu 100 najljepših plaža svijeta.

Osim što nudi prirodne ljepote, ona je i jedna od najbolje opremljenih plaža u Hrvatskoj pa ćete je posebno voljeti ako na moru volite uživati u dodatnom sadržaju. Tu su barovi, restorani, zabavno-sportski sadržaji kao i biciklističke trake.

Rajska plaža se s vremenom promaknula u svojevrsni centar za odbojku na pijesku jer posjetiteljima nudi čak osam predivno uređenih terena za taj sport na kojima su se uspješno održavali i turniri prvenstva Hrvatske, Alpe-Adria Cup i mnogi drugi turniri. Naravno, osim profesionalnih igrača, ovdje uživaju i razni rekreativci koji se s društvom ili obitelji žele zabaviti u ovoj popularnoj igri na pijesku. (index)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here