Home Mozaik Čovjek je kupio brokulu, a ovo stvoreno je iz nje izašlo: Jedva...

Čovjek je kupio brokulu, a ovo stvoreno je iz nje izašlo: Jedva je ostao živ (FOTO)

168
0

Kad mislite da vam se ništa gore ne može dogoditi, pročitajte ovaj tekst!

Britanac Neville Linton kupio je brokulu u trgovini, nakon tri dana čuvanja u hladnjaku kada je izvadio plastičnu vrećicu u kojoj je bila upakirana, imao je što vidjeti. Scena koja je uslijedila je poput scene iz horor filma

Prije nego što je uzeo brokulu iz hladnjaka, nije primijetio ništa čudno, ubrzo nakon toga primijetio je da se u vrećici krije nešto crno, pomislio je da je gusjenica. Međutim, bila je to ni manje ni više nego zmija. Odmah je istrčao iz kuhinje, gdje je bila i njegova sestra Ann Marie, koja je također bila uplašena, ali je uspjela sigurno staviti gmaza u kantu. Potom je s bratom otišla u trgovinu gdje su prodavali brokulu s “jezivim dodatkom”.

Uplašio se i prodavač, a odšteta koju je ponudio nije bila dovoljna za Nevillea koji je rekao da je prijetila njegova obitelj, odnosno sin i bolesna punica koji su bili u kući.

Osim toga, bojim se zmija pa je ovo iskustvo bilo stvarno grozno. No odbio sam ponuđenu odštetu jer je bila premala, rekao je.

Iz trgovine su rekli da istražuju incident, a zmija je odvedena u lokalni zoološki vrt. Utvrđeno je da se radi o vrlo mladoj neotrovnoj zmiji Zamenis scalaris koja živi u Portugalu, Španjolskoj, Francuskoj i Italiji, piše Daily Mail.

Previous articleAfrički tvor ušao u bebi u koljević, njezina reakcija bez teksta: Probudio ju ukrao igračku (VIDEO)
Next articleZa bolju kvalitetu zraka u svome domu važno je da se riješite vlage i plijesni, evo kako

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here