Home Mozaik Čovjek se uhvatio za srce kad je vidio što mu je konobar...

Čovjek se uhvatio za srce kad je vidio što mu je konobar stavio na stol

830
0

Proslava rođendana nešto je čemu se svatko veseli bez obzira koliko godina imao. Čak i oni pojedinci koji kažu da ne vole slaviti rođendane potajno se raduju svom slavlju i žele da ih barem njihovi bliski prijatelji ili članovi obitelji iznenade. Često smo svjedoci u restoranima da pojedince povodom svog važnog dana iznenade tortom ili tortom sa svjećicama.

Takve smo situacije vidjeli u mnogim filmovima, a pravi su sretnici oni koji su to osobno doživjeli. Međutim, jedan se slavljenik ne bi složio. Video koji je postao viralan na društvenim mrežama ne bi bio toliko neobičan da slavljenik nije burno reagirao na iznenađenje. Naime, muškarac opušteno sjedi u restoranu jer je najvjerojatnije imao dobar rođendanski ručak. Konobari su se nagurali iza ovog čovjeka, kojeg su očito poznavali, au jednom trenutku vješta ruka jednog od njih ispustila je tortu sa svjećicom u obliku mini vatrometa točno ispred lica slavljenika, a reakcija ovog gost je postao epski.

Vjerojatno je bio duboko zadubljen kad je uočio vatru točno pred svojim licem. Konobar je brzo, kako bi efekt iznenađenja bio što veći, stavio tortu s upaljenim vatrometom na stol ispred slavljenika. Međutim, ovaj čovjek, vidjevši samo vatru ispred svog lica, instinktivno je odmahnuo rukom i bacio kolač. Nije ni registrirao da se zapravo radi o torti. Međutim, ni tu nije bio kraj.

Konobar koji je donio ovaj slatki poklon očito ima dobre reflekse, uhvatio se za stalak s tortom. Tek tada je namjeravani gost shvatio što se zapravo događa te da je riječ o gesti iznenađenja, a ne prijetnje životu. Klima glavom u znak zahvalnosti i smiješi se, dok i dalje drži ruku na srcu kao znak da se još uvijek nije smirio od doživljenog šoka.

Snimka je samo na Instagramu dobila dva i pol milijuna lajkova, a na reakciju ovog slavljenika uslijedila je salva smijeha.

  • Ne zna se što je brže, konobar koji je stavio tortu na stol, čovjek koji je bacio tortu ili konobar koji ju je opet uhvatio, gotovo da treba usporenu snimku.
  • Zašto nitko ne govori o izvrsnim refleksima konobara koji je uhvatio tortu u letu?
  • Ovaj čovjek mora imati neku traumu od požara!
  • Nije li to normalna reakcija na plamen koji bukti pred vašim očima? Ne znam zašto su svi radili dramu oko toga!
  • Konobar koji je opet uhvatio tortu, kao da želi reći: “Oprosti druže, još ćemo proslaviti tvoj rođendan!”
  • Ovo se zove dobar instinkt za preživljavanje!
  • Proslava rođendana preseljena kod čovjeka!
  • Ali reakcija svih kad je lik bacio tortu, skoro su plakali!
  • Gledam ovo već 10. put i smijem se!
Previous articleJe li Vida postigao regularan gol Dinamu?
Next articleSnimala je video, nesvjesna što joj se sprema: Na snimci je tek vidjela opasnost, vrištala naglas od straha! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here