Home Mozaik Daddy Yankee najavio oproštaj od glazbe: “Sada želim slijediti Isusa”

Daddy Yankee najavio oproštaj od glazbe: “Sada želim slijediti Isusa”

251
0

Kralj reggaetona ima novu misiju: ​​promovirati kršćanstvo

Daddy Yankee povlači se sa scene kako bi slijedio svoju vjeru u Isusa. Portorikanski pjevač poznat u cijelom svijetu po hitovima poput “Gasolina” i “Despacito” potvrdio je da želi reći zbogom glazbi. To je najavio svojoj publici prije godinu dana, rekao je da će na kraju turneje promijeniti svoj život. I tako se nakon posljednjeg koncerta održanog u Coliseo de Puerto Rico oprostio, možda i zauvijek.

“Ljudi moji, ovaj dan je za mene najvažniji u mom životu – rekao je -. I želim ga podijeliti s vama jer živjeti uspješan život nije isto što i živjeti život sa svrhom.” Ramón Luis Ayala Rodríguez, zvani Daddy Yankee, rekao je da je zahvaljujući vjeri uspio ispuniti “prazninu koju je dugo osjećao. Kakvu će prednost imati čovjek ako dobije cijeli svijet, a izgubi svoju dušu? – rekao je citirajući stih iz Biblije -. Zato večeras prepoznajem i ne sramim se reći cijelom svijetu da Isus živi u meni i da ću živjeti za njega”.

Njegova će misija sada biti promicanje kršćanstva. “Svim ljudima koji su me slijedili, poručujem neka slijede Isusa Krista, koji je put, istina i život. Baš kao što mi je Isus svojom milošću dopustio da putujem svijetom, u tvom milosrđu, oče, nadam se da ćeš mi dopustiti  da evangeliziram svijet iz Puerto Rica.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here