Home Najnovije VIDEO: Predsjednik nokautirao suca, naviječi ga cipelarili na centru!

VIDEO: Predsjednik nokautirao suca, naviječi ga cipelarili na centru!

222
0

Svakakve scene vidjeli s turskih nogometnih terena, no ono što se dogodilo u Ankari na utakmici Ankaragücüa i Rizespora, dakle u tamošnjoj prvoj ligi, nadmašilo je sve. Poznati sudac Halil Umut Meler koji je, između ostalog, ove sezone sudio i tri utakmice Lige prvaka završio je u bolnici nakon što ga je gazda domaćeg kluba po završetku utakmice nokautirao nasred terena, nakon čega su ga iscipelarile osobe iz njegova okruženja.

NAVIJAČI CIPELARE SUCA NA TRAVNJAKU

Svega je bilo i za vrijeme utakmice, sudac je isključio dvojicu igrača, po jednog sa svake strane, a kulminiralo je nakon što je u sedmoj minuti nadoknade napadač gostiju Adolfo Gaich zabio za izjednačenje. Ubrzo je nesretni Meler odsvirao kraj, a onda je počelo batinanje.

OPĆE LUDILO NA STADIONU POGLEDAJTE OVDJE

Predsjednik Ankaragücüa Faruk Koca uletio je u teren i bez puno objašnjavanja šakom s leđa udario suca u glavu. Ovaj je pao, njegovi pomoćnici su se razbježali spašavajući vlastitu glavu, a potom su Melera počele šutati osobe za koje je nepoznato je li riječ o navijačima ili osobama iz Kocine pratnje.

Na utakmici je sudjelovao i Nihad Mujakić, bivši igrač Hajduka koji igra za Ankaragucu. U Hajduk je stigao početkom 2020. godine, a otišao je na ljeto 2021. godine.(Sportske novosti)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here