Home Mozaik Daniela sinu (2) dala bananu i izašla na 30 sekundi: Kad se...

Daniela sinu (2) dala bananu i izašla na 30 sekundi: Kad se vratila zatekla je stravičan prizor!

372
0
Photo by SHVETS production: https://www.pexels.com/photo/crop-person-with-bunch-of-tasty-fresh-bananas-7194921/

Dvogodišnji Dylan John James Greig umro je u svom domu u St Asafhu u Walesu prošlog srpnja nakon što se ugušio komadićem banane neposredno prije odlaska na spavanje, a slučaj i dalje podsjeća roditelje kako trenutak nepažnje može dovesti do najgori ishod.

Naime, majka Daniele Butterley dječaku je umjesto uobičajene večere – bocu mlijeka – dala bananu.

Kada se tada 30-godišnja žena vratila u sobu nakon što je izašla ne više od 30 sekundi, pronašla je sina kako leži na leđima, izvijestio je NorthWalesLive.

John Gittins, mrtvozornik za istočni i središnji Sjeverni Wales, rekao je da se Danielle borila da oživi svog sina dok je obitelj pozvala hitnu.

Njezin šogor, Brian Williams, koji radi kao policajac, u to je vrijeme bio na dužnosti i dotrčao je na hitnu, ne sluteći da se radi o njegovom vlastitom nećaku.

Daniela je rekla da mu je dala komad banane za večeru. Rekla je da ga je tapšala po leđima i pokušavala sve da ga oživi.

– Brzo sam shvatio da nešto nije u redu. Mahao je rukama i vidjela sam da se guši. Sve sam probala. Ne mogu opisati zvuk koji je napravio.

Nazvala je hitnu i dobila savjet kako pomoći Dylanu. Rekla je da je pronašla komad banane u grlu svog sina koji je potpuno zapeo i nije se pomicao.

Stigla je i policija s vozilom hitne pomoći, no tek kada je Williams došao do kuće shvatio je da je dijete njegov nećak.

Williams, čija je supruga Danielleina sestra, rekao je da je bio šokiran kada je ušao u kuću i zatekao svoju svastiku kako vrši pritisak na prsa djetetu.

Izveo je Danielle iz sobe dok su liječnici pokušavali reanimirati Dylana koji je prevezen u bolnicu, ali je preminuo kasnije te večeri i dodao:

– Nikada neću moći zaboraviti tu noć.

Nakon što je pročitao Daniellinu izjavu, mrtvozornik joj je rekao:

– Ne mogu ni na trenutak zamisliti koliko ti je teško.

Na kraju je dao zaključak o nesreći uzrokovanoj srčanim zastojem zbog gušenja bananom te rekao da je ona Dylanu dala bananu na sasvim primjeren i normalan način.

Previous articleHospitaliziran nakon kupanja u jezeru jer se zarazio amebom koja jede mozak!
Next articleŽena odjurila u toalet, a onda je nešto živo počelo izlaziti iz nje: Vidjela je noge u WC školjci!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here