Home Mozaik Žena odjurila u toalet, a onda je nešto živo počelo izlaziti iz...

Žena odjurila u toalet, a onda je nešto živo počelo izlaziti iz nje: Vidjela je noge u WC školjci!

955
0
Photo by Miriam Alonso: https://www.pexels.com/photo/a-woman-using-her-cellphone-while-in-the-toilet-7623575/

Britanka koja je mislila da je boli trbuh saznala je da ima trudove tek kada je ugledala dvije sićušne nožice koje vire iz WC školjke.

Pripravnica stjuardesa Lucy Jones ignorirala je problem nakon što se u ožujku osjećala loše, misleći da je riječ o menstrualnim bolovima. No, dok je sljedeće jutro bila u krevetu, 22-godišnjakinji je “prevrnuo želudac” i odjurila je na WC.

Tamo je čula kako je nešto palo, pogledala dolje i otkrila bebu za koju nije ni znala da postoji, piše Mirror.

Prestrašena prvorotkinja iz Bristola tvrdi da nije imala pojma da je trudna jer nije imala simptome trudnoće, pila je tablete svaki dan i još uvijek je imala menstruaciju.

Zanimljivo je i to što tvrdi kako se pokazalo da je bila na liječničkom pregledu u osmom mjesecu trudnoće, no dva su testa tada bila negativna.

Novopečena majka rekla je da je radila 70 sati tjedno, puno pila i izlazila u klubove oko 15 puta tijekom trudnoće, čak i samo tri dana prije poroda.

Unatoč tome što joj je sada četveromjesečna kći Ruby “čarobno” stigla bez upozorenja, Lucy je rekla da ne bi ništa promijenila.

– Nisam imala želudac, nisam bila bolesna i mjesečnicu sam imala svaki mjesec. Uzela sam dva negativna testa na trudnoću zbog svog novog posla kabinskog osoblja. Morao sam ih raditi zbog toga. Bila sam u osmom mjesecu trudnoće kada sam otišla liječniku i napravila test za trudnoću. On [liječnik] mi je pritisnuo cijeli trbuh i nije ništa posumnjao. I dalje sam uzimala tablete. Pila sam ih svaki dan zadnjih šest-sedam godina – rekla je za Miror.

Lucy tvrdi da je nakon Božića počela nositi broj veću haljinu, ali da se brzo vratila na staru veličinu. Tu je promjenu pripisala blagdanskom “prejedanju”.

Kaže da ju je noć prije porođaja bolio trbuh, ali nije ni slutila što će se dogoditi sljedeće jutro.

– Večer prije sam imala bolove u trbuhu i leđima, no menstruacija je trebala doći krajem tjedna pa sam ih pripisala tome. Ujutro sam se probudio, okupao i mislila da ću prespavati bol prije nego što se vratim na posao. Bila sam u krevetu oko 45 minuta i osjećala sam se kao da mi se želudac prevrnuo, to je jedini način na koji to mogu opisati. Osjećala sam se kao da moram obaviti veliku nuždu. Otrčala sam na WC i rodila kćer sama u WC-u kod kuće. Čula sam tresak i pogledala dolje, a dvije noge su virile iz WC školjke – opisala je nevjerojatan prizor.

Lucy kaže da je svoju kćer umotala u ručnik i stavila u umivaonik, a zatim pozvala roditelje koji su došli za 10-ak minuta. Usput su pozvali hitnu pomoć.

Beba je bila zdrava i teška oko 3,2 kilograma, no krvi je bilo po cijeloj kući jer je Lucy u panici trgala pupčanu vrpcu dok je u nevjerici trčala javiti se na telefon.

Majka nije navela zna li tko je bebin otac.

Previous articleDaniela sinu (2) dala bananu i izašla na 30 sekundi: Kad se vratila zatekla je stravičan prizor!
Next articleNajpoznatijeg dječaka SFRJ danas ne biste prepoznali: Evo kako sada izgleda Boško Buha (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here