Home Mozaik David Guetta, Usher i Tiesto na ljeto dolaze na Grobnik!

David Guetta, Usher i Tiesto na ljeto dolaze na Grobnik!

1970
0

Na Grobničkom polju bi se 3. i 4. kolovoza trebao održati veliki međunarodni glazbeni festival elektronske glazbe nazvan Star Dust Festival, kao ekskluzivnu vijest donosi Vinko Peršić za Novi list. Na festivalu će, kako Novi list ekskluzivno saznaje​, nastupiti oko dvadeset svjetskih imena među kojima i ultrapopularni David Guetta, Usher i DJ Tiesto.

Ulaznice će koštati za jedan dan 60 eura, a za dva dana 120 eura i namjenjene su pretežno stranom tržištu. Moći će se nabaviti od 1. ožujka preko sustava Eventim, a najavna pressica na kojoj će biti predstavljen cijeli projekt bit će održana prvih dana ožujka u Rijeci. Preko službene stranice festivala koja je u izradi i koja će biti će aktivirana prije puštanja ulaznica u prodaju bit će moguće kupiti ulaznice plaćene i u kriptovalutama.

Pozornica će biti napravljena od strane vrhunskih svjetskih stručnjaka, a prije i nakon festivala u mnogim riječkim kafićima i klubovima bit će održani prigodni partyji.

Cilj je organizatora da uz Ultru, Sea star festival, MTV Summerblast festival i Zrće ovo bude još jedan megafestival elektronske glazbe namijenjen stranim turistima. DJ Tiesto već je nastupao u Hrvatskoj.
(Novi list)

Previous articleRiješen slučaj razbojništva i pokušaja ubojstva na Kantridi
Next articleDvojezična izložba zametskih zvončara izgubljena u prijevodu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here