Home Vijesti Riješen slučaj razbojništva i pokušaja ubojstva na Kantridi

Riješen slučaj razbojništva i pokušaja ubojstva na Kantridi

1111
0

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje Rijeka i koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci dovršili su kriminalističko istraživanje vezano uz događaj od 11. prosinca prošle godine, u kojem je u Istarskoj ulici u Rijeci ozlijeđen 30-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Odmah po događaju, u sklopu provođenja kriminalističkog istraživanja policijski službenici poduzeli su sve mjere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja i pronalaska počinitelja. Kriminalističko istraživanje rezultiralo je uhićenjem 31-godišnjeg hrvatskog državljanina za kojeg se sumnja da je navedenog dana, uz prijetnju oružjem od oštećenog 30-godišnjeg bosansko-hercegovačkog državljanina otuđio novac te ispalivši hitac iz vatrenog oružja teško ga ozlijedio.

Materijalna šteta nastala u ovom događaju cijeni se na oko 11.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 31-godišnjak je kazneno prijavljen Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva i kazneno djelo ubojstva u pokušaju te predan pritvorskom nadzorniku.(PUPG/RD)

Previous articleFOTO: Miočić-Stošić prosvjedovao za ratifikaciju Istanbulske konvencije
Next articleDavid Guetta, Usher i Tiesto na ljeto dolaze na Grobnik!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here