Home Vijesti Ovo je čovjek koji je ubio monstruma iz Cetinja

Ovo je čovjek koji je ubio monstruma iz Cetinja

1036
0

Masovnog ubojicu Vuka Borilovića u krvavom piru na Cetinju spriječio je sugrađanin Nenad Kaluđerović, što je i službeno potvrđeno nakon istrage.

Borilović je oko 16 sati ubio 11 ljudi, a ranio četvero, od kojih je troje u životnoj opasnosti.

Na Instagram profilu pg_forass objavljena je fotografija Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića za kojeg se tvrdi da je iz vatrenog oružja ubio Borilovića, što je potvrdila i dežurna tužiteljica Andrijana Nastić te navela da muškarac za sada nije uhićen i da još uvijek nije jasno kako će se sve okvalificirati.

– Čovjek koji je očistio ulice Cetinja od demona! Heroj, heroj! Danas ste spasili nekoliko života! Ta bi ulica trebala nositi tvoje ime! Zatvor nije za tebe jer nisi prekršio zakon, branio si se, spasio veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živio 100 godina. Neno, cijela Crna Gora je uz tebe u ovim teškim vremenima!

– Žalosno je bilo nešto reći, ali za tebe, čovječe, neka te Bog čuva, za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio gore čin.

– Činiti zlo braneći se od zla, tu nema zločina.

Podsjetimo, dežurna tužiteljica Andrijana Nastić kazala je da je na Cetinju ubijeno devet osoba, dok su dvije podlegle ranama u Kliničkom centru u Podgorici.

– Od 11 ubijenih dvoje su djeca, rekao je Nastaić.

Istaknula je i da je Borilovića ubio jedan sugrađanin.

Na društvenim mrežama procurila je informacija da je Borilovića navodno ubio N.K. i time ga spriječio da ubije još sugrađana.

Previous articleOpasan virus koji najčešće pogađa djecu otkriven u kanalizaciji u New Yorku, širi se lokalno: ‘Sad nema ničeg bitnije od…’
Next articleDečko me poslao kući taksijem jer sam ovo obukla: Rekao mi je da ga je sram i da ne želi da me prijatelji vide, a vi mi sad recite – Je li ovo problem?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here