Home Mozaik Delirij putinske propagandistice: Britanci su toliko siromašni da jedu vjeverice

Delirij putinske propagandistice: Britanci su toliko siromašni da jedu vjeverice

230
0

Ruska televizijska voditeljica i jedna od Putinovih najpoznatijih propagandistica u emisiji “60 minuta”, koja se emitira na državnoj televiziji, izjavila je da su Britanci počeli jesti vjeverice iz parkova. Olga Skabejeva, poznata i kao “željezna lutka Putinove TV”, ovo je povezala s nestašicom hrane u toj zemlji i slanjem pomoći Ukrajini, piše index.hr

“Danas je otkriveno da neki restorani u – nekoć – Velikoj Britaniji poslužuju vjeverice. Zato što u parkovima ima puno životinja, pa zašto ih ne bi jeli kada vlada nestašica hrane. No i dalje ne posustaju u odluci da pomognu Zelenskom u opskrbi oružjem”, rekla je Skabejeva.

Videoisječak emisije objavio je na Twitteru i preveo savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko. “Jest će vjeverice, ali će svejedno dostavljati tenkove. I nemojte se nadati nikakvim prosvjedima”, zaključila je Skabejeva u isječku.

Voditeljica je inače poznata po tvrdnjama koje zapadnom svijetu zvuče potpuno bizarno. Poput drugih Putinovih propagandista, često zvecka nuklearnim oružjem, pa je upamćena ostala i njena izjava da je Rusija trebala baciti nuklearnu bombu na London kada su “svi vodeći ljudi bili na sprovodu” kraljice Elizabete II.

Previous articleAdemi potpisao za Beijing Gouan, evo koliko će Dinamo zaraditi
Next articleVatreni otkazao Daliću, čeka ga duga pauza od nogometa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here