Home Sport Vatreni otkazao Daliću, čeka ga duga pauza od nogometa!

Vatreni otkazao Daliću, čeka ga duga pauza od nogometa!

3390
0
Screenshot: HNTV

Luka Sučić (20), hrvatski reprezentativac, nažalost se neće moći odazvati na pozivnicu izbornika Zlatka Dalića za skorašnje akcije hrvatskog nacionalnog sastava protiv Walesa i Turske, pišu Sportske novosti.

Bolovi u koljenu lijeve noge ipak nisu bili bezazleni jer su nalazi liječnika pokazali da se radi o napuknuću vanjskog ligamenta, te će zbog toga već sutra morati na operativni zahvat kako ne bi pogoršao stanje. Sučić je dobio takav savjet i od liječnika Bayerna, prof. dr. Jochena Hahnea, koji ga je također pregledao ovog ponedjeljka. Operaciju će izvršiti glasoviti specijalist za takve ozljede, prof. dr. Christian Fink u klinici u Innsbrucku. Istaknimo da je ovaj specijalist već operirao mnoge profesionalne sportaše, među njima i nogometaše, primjerice, bayernovce Manea, Hernandeza i mnoge druge… Pitali smo nesretnog Luku kako se osjeća, ima li straha…

– Zasad je u redu, ali sigurno će doći i osjećaj nervoze. Nisam nikad imao nikakvih rezova u bolnicama, to je i za mene novost. Radit će operaciju pod narkozom. Žao mi je što ću propustiti okupljanje i utakmice Hrvatske, ali i moga Red Bull Salzburga. Rekli su mi da će do povratka nogometu proći 3-4 mjeseca jer šest tjedana neću smjeti stati na tu nogu, a potom će slijediti terapije i oporavak.

Previous articleDelirij putinske propagandistice: Britanci su toliko siromašni da jedu vjeverice
Next articleVIDEO Strašna nesreća u susjedstvu, vlak pomeo kamion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here