Home Vijesti Denona se ispričao Pusićki: Umjesto riječi ‘kurac’ koristim riječ ‘kukuruz’!

Denona se ispričao Pusićki: Umjesto riječi ‘kurac’ koristim riječ ‘kukuruz’!

1642
2

Nakon što su jučer kamere Nove TV uhvatile SDP-ovog zastupnika Luku Denonu kad je u neformalnom razgovoru prišapnuo ministru financija Slavku Liniću: ‘Što je jučer ova HNS-ovka pričala da je porez štetan za investicijsku klimu. Koji je njoj ku…?’, SDP-ovac se promptno ispričao prvoj potpredsjednici Vlade Vesni Pusić, na koju se opaska odnosila
Denona je novinarima u Saboru kazao da mu je jako žao što je neprimjereno komunicirao u neformalnom druženju s ministrom financija. Odmah nakon što je shvatio svoju grešku uzeo je mobitel i poslao SMS-om ispriku potpredsjednici Vlade, koja je u tom trenu bila na putu prema Finskoj.


Luka Denona

‘Odgovorila je da prihvaća moju ispriku i time je ta priča završila i za mene i za nju’, rekao je Denona, dodavši da ga je Pusić nakon slijetanja u Finsku nazvala te da joj se još jednom ispričao.

‘Opet ponavljam da mi je žao jer sam učinio glupost’, kazao je Denona.

Obećao je da će ubuduće paziti što govori.

‘Nisam inače vulgaran čovjek, nisam ni svetac, ali gotovo uvijek umjesto riječi k…. koristim riječ kukuruz. Ne znam što mi je jučer bilo da sam upotrijebio tu prostu riječ. Crvenio sam se cijeli dan zbog te svoje gluposti’, zaključio je Denona.(tportal)

Previous articleMutne igre oko ZTC-a: Protuzakonita izvlaštenja, nestajale katastarske čestice…
Next articleTko je trebao prodati nekretninu u stečaju Brodomaterijala?

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here