Home Vijesti Detalji na novom snimku Putina vode do zastrašujućeg zaključka: Jesu li teorije...

Detalji na novom snimku Putina vode do zastrašujućeg zaključka: Jesu li teorije Zapada pale u vodu?

301
0

Ruski predsjednik Vladimir Putin nasmiješio se i usporedio se sa slavnim vladarom iz 18. stoljeća Petrom Velikim dok je odgovarao na pitanja na Međunarodnom gospodarskom forumu u St.

Prema britanskoj stručnjakinji za govor tijela Judy James, šef Kremlja predstavio je “zastrašujuću” sliku sebe dok se nasmiješio i otkrio svoju “bizarno komičnu stranu”. Također je rekla kako se čini da Putin igra ulogu “pobjednika koji slavi”.

Kako navodi Mirror, Putin se činio “blaženo odvojenim” od kaosa u Ukrajini dok je zavaljen u fotelju, odgovarao na pitanja mladih poduzetnika i stručnjaka.

Analizirajući njegovo ponašanje, James je objasnio da ova poza ima posebno značenje.

– Zavaljen u fotelju u dijagonalnom položaju, Putin ovdje pokazuje svoju bizarno komičnu stranu. U jednoj ruci drži mikrofon poput stand-up komičara i koristi se govorom tijela koji je blizu hvalisanja dok se obraća publici mladih poduzetnika. Očito uživa u prilici da se predstavi kao veseli zabavljač, ali i kao osvajač Ukrajine, pričajući bez prestanka i očito bez podsjetnika – rekla je za Mirror.

Stručnjak je istaknuo kako mu izraz lica djeluje samozadovoljno, dok je govor tijela opušten, ali ponekad i živahan.

– Muškarcu koji je obično besprijekorno odjeven, njegovo držanje mu je povilo kravatu, a košulja kao da zjapi između gumba. U jednom trenutku, čini se da je svjestan načina na koji mu je trbuh u jednom smjeru, a kravata u drugom, povlačeći kravatu preko prednjeg dijela košulje, iako se čini da mu je i ta nesavršenost savršeno odgovara – rekao je James .

– Ovaj stil u kojem je pun sebe u kombinaciji s humorom i opuštenom pozom sugerira čovjeka koji u trenutnom globalnom stanju napetosti i prijetnje pronalazi ironiju ili sarkazam – dodala je.

Također je rekla da su Putinova “toplina i humor” djelovali “jezivo” s obzirom na kaos koji je izazvao u svijetu.

– Čini se kao pokušaj da se to smanji podsmijehom i možda se onda bez brige pojavi u ulozi proslavljenog pobjednika. Radi s publikom, podižući obrve, pa čak i glasno se smijući dok koristi malo kimanje glave u rotaciji kako bi angažirao mlade ljude ispred sebe. Njegova poza ležerne ljubaznosti čini se potpuno suprotna nekim njegovim komentarima – analizirala je stručnjakinja.

Potom se osvrnula na geste, izraze lica, ali i teorije o Putinovom zdravlju, koje ovaj nastup ne podržava.

– Njegova lijeva ruka i šaka su ti koji gestikuliraju, plješću i mašu po zraku. Lice mu je i ovdje nevjerojatno pokretljivo, što bi moglo ukazivati ​​i na nedostatak botoksa, što je druga teorija. Njegovo pokazivanje dobrog raspoloženja proturječi aktualnim pričama o njegovom zdravlju, iako se propadanje tijela u fotelji čini kontraintuitivnim. Ako je ovo unaprijed pripremljena gluma, onda je jako dobro odrađena jer on stvarno uživa, uz osmijeh i hvalisanje koji sve više raste kako se zagrijava za svoju temu i mami ljubazne osmijehe publike – zaključio je James.

Podsjećamo, od samog početka rata u zapadnim se medijima mnogo špekuliralo da je ruski predsjednik teško bolestan. Spominjalo se da ima rak, pa čak i Parkinsonovu bolest, a svaka “dijagnoza” postavljana je putem snimaka na kojima je Putin djelovao “natečeno” ili manje pokretno.

Previous articleEksplicitna scena na Jadranu: Razvratni par snimljen u akciji nasred ulice, ljudi užasnuti! (VIDEO)
Next articleMislila je da gubi razum: ‘Tri tjedna nakon smrti, nazvao me, evo kako izgleda zagrobni život’ (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here