Home Mozaik Mislila je da gubi razum: ‘Tri tjedna nakon smrti, nazvao me, evo...

Mislila je da gubi razum: ‘Tri tjedna nakon smrti, nazvao me, evo kako izgleda zagrobni život’ (VIDEO)

480
0

Annie Kagan, kiropraktičarka iz Sjedinjenih Država, bila je šokirana kad je čula glas svog brata, koji je iznenada preminuo tri tjedna ranije. Isprva je mislila da ima iluziju, da gubi razum, no onda je shvatila da je to stvarno njegov glas i da joj očajnički želi nešto reći. Uvjeravao ju je da je to stvarno on nakon što joj je dao mnogo dokaza, govoreći stvari koje samo on zna.

Tada joj je pričao o tajnama života, kako je kad umreš i o životu nakon smrti. Annie je o tome kasnije napisala knjigu u kojoj sve detaljno opisuje.

Knjiga se zove “Zagrobni život Billyja Fingersa”, a ovo je mali dio njenog iskustva:

Tri tjedna nakon što je umro, moj brat Billy me probudio u zoru i počeo mi opisivati ​​što mu se događa u zagrobnom životu.

Isprva sam mislila da zamišljam njegov glas od velike tuge, ali on mi je počeo pričati kozmičke tajne, tajne koje nisam mogla zanemariti. Postala sam njegov učenik.

Billy me naučio da svi imamo neku vrstu amnezije nakon rođenja. Jedna od glavnih stvari koje radimo na Zemlji je pokušaj da se prisjetimo onoga što smo zaboravili. Ali nakon smrti, shvatit ćemo mnoge stvari koje nismo znali dok smo bili živi. Ovo su neki od njih:

Život na Zemlji nije kazna za prijestupe iz prošlih života ma kako se to ponekad činilo. Bol je dio ljudskog iskustva.

Svoje ste životne okolnosti birali prije rođenja, ali to je gotovo nemoguće razumjeti dok živite na Zemlji. Kad bismo razumjeli te stvari, život bi izgubio dio svog smisla.

Društvo vas uči ograničenjima. Ali bez obzira što naučite, sve što ste ikada trebali već je u vama. A tko ste vi zapravo daleko je izvan vašeg shvaćanja.

U srcu svega je energija – nematerijalna tvar koja se zove ljubav. Ne možete iskusiti pravu moć ljubavi na ovoj planeti, ne postoji način da to učinite. Tamo, u drugom svijetu, ljubav je bezuvjetna. Voljen si bez obzira kako živiš.

Smrt nije tako ozbiljna kao što mislite da jest. Smrt je zapravo vrlo ugodna. A oprostiti se od ljudi koje volite nije tako ozbiljno kao što se čini, jer ćete se ponovno sresti.

Nakon što umreš, kao da si isisan iz svog tijela u neku vrstu odaje koja briše sve loše stvari kroz koje si prošao u životu. Sva bol nestaje.

U drugom svijetu, nakon smrti, stvarno se osjećaš kao da si samo ti. A ne kao na Zemlji, gdje ste zarobljeni drugim ljudima, situacijama i često niste ono što zapravo jeste.

Grijeh i kazna, odlazak u raj ili pakao zapravo ne postoje, to je dio ljudskog vjerovanja. Pogreške koje ste tamo napravili na Zemlji ostaju.

Nakon što umrete, imate priliku pogledati svoj život, vidjet ćete gdje ste pogriješili, ali se zbog toga ne osjećate osuđenim.

Zapravo, shvatite koliko je vaš život bio lijep, a samo neki dijelovi su mu bili teški. Evo kratkog videa o Eni, njenom bratu i knjizi koju je napisala:

Previous articleDetalji na novom snimku Putina vode do zastrašujućeg zaključka: Jesu li teorije Zapada pale u vodu?
Next articleRiječani sinoć osjetili potres

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here