Home Mozaik Dijete naučilo o reanimaciji preko televizijske serije i spašava čovjeka

Dijete naučilo o reanimaciji preko televizijske serije i spašava čovjeka

238
0

Sjetio se kako se radi kardiopulmonalna reanimacija nakon što je vidio epizodu popularne serije „Stranger Things“ na Netflixu

Dječak heroj spasio je život svom terapeutu zahvaljujući tehnici oživljavanja naučenoj iz popularne TV serije Stranger Things. Incident se dogodio na Floridi. Austen Macmillan (12) bio je u bazenu u obiteljskoj kući s Jasonom Piquetteom (30). Njih dvojica su se igrali zadržavajući dah pod vodom kada je u jednom trenutku Austen primijetio da njegov terapeut ne izlazi na površinu.

Uznemiren, spustio se na dno bazena i nakon što je povukao čovjeka prema plićem dijelu, pokušao aktivirati tipku za hitne slučajeve na Apple Watchu. Nažalost nije uspio jer je ekran bio razbijen. Otrčao je tražiti pomoć, ali nikoga nije bilo kod kuće, pa je odlučio izvesti KPR.

Zatim je ispričao da se sjetio kako se to radi, nakon što je pogledao epizodu popularne Netflixove serije “Stranger Things”. Pritom je uspio spasiti život svom terapeutu. Cijeli slijed snimile su kamere videonadzora.

Previous articleIstraživanje potvrdilo da je maslinovo ulje zaista izvor zdravlja, ali pod jednim uvjetom
Next articleŠto učiniti ako dijete odbija voće i povrće?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here