Home Mozaik Majka četiri godine snimala kako joj siluju djecu: Ono što je policija...

Majka četiri godine snimala kako joj siluju djecu: Ono što je policija zatekla sve je uznemirilo (VIDEO)

1135
0

Ukrajinska policija uhitila je majku (33) i njezina partnera, zbog sumnje da su godinama seksualno zlostavljali dvoje malodobne djece, te sve snimili.

Vjeruje se da je tortura nad djecom počela 2018. godine, te da je majka djece naizmjenično silovala i zlostavljala djecu, a potom snimke nasilja prodavala na internetu.

Uhićeni su nakon što su ukrajinske vlasti dobile dojavu od svojih kolega iz Australije da internetom kruže pornografske snimke djece.

Pronađene su brojne fotografije i videosnimke na kojima se vidi kako djeca trpe seksualno nasilje, a policija je u majčinoj kući pronašla brojne dokaze, uključujući bankovne kartice i računala za koja se vjeruje da sadrže materijal.

Mediji javljaju i da djeca imaju brojne ozljede.

U trenutku kada je policija upala u kuću, osumnjičeni je hodao u kratkim hlačicama, dok je majka bila u ljetnoj haljini, iako je vani padao snijeg.

Djeca su živjela u neuvjetnoj kući s majkom i njezinim partnerom, a u telefonima osumnjičenih pronađene su brojne fotografije gole djece.

Kada su pripadnici policije prišli zlostavljanim dječakom i djevojčicom, plakali su od muke i nisu mogli progovoriti ni riječi.

Policija ih je odmah predala Centru za socijalni rad, a trenutno s njima rade psiholozi.

Ako budu osuđeni, majci i njezinu partneru prijeti kazna do 15 godina zatvora.

Previous articleManija kupovine: Da li ste šopingholičar?
Next articleDinamo podigao letvicu, za Murića sada Rijeci nude 3 milijuna eura!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here