Home Mozaik Dizajner Roberto Cavalli (82) dobio dijete s 45 godina mlađom manekenkom

Dizajner Roberto Cavalli (82) dobio dijete s 45 godina mlađom manekenkom

67
0

Talijanski modni dizajner Roberto Cavalli (82) ponovo je postao otac. Cavalliju je to već šesto dijete, a sina je dobio s 45 godina mlađom švedskom manekenkom Sandrom Nilssen, poznatijom i kao Sandra Bergman.

Cavalli i Sandra u vezi su negdje od 2014. godine, ali tek su sada proširili obitelj za još jednog člana, kojem su dali ime Giorgio, prema Cavallijevu ocu. U razgovoru za talijansku Novellu, Cavalli je rekao da je Sandra dobro nakon poroda. “Dijete, koje je rođeno prije tjedan dana u Firenzi, zdravo je i prekrasno i shrvale su me emocije kada sam ga vidio”, rekao je Cavalli i zatim nastavio.

“Dali smo mu ime Giorgio, prema mom ocu, koga su nacisti ubili za vrijeme masakra u Cavrigliji, kada sam ja imao samo četiri godine”, rekao je Cavalli.

Talijanski modni mag ima dvoje djece, Tomassa i Cristinu, iz prvog braka s Silvanellom Giannoni, s kojom je bio od 1964. do 1974. godine. Zatim, ima Roberta, Rachele i Daniele iz drugog braka s Evom Marijom Duringer, a sada je dobio i šesto dijete, s 38-godišnjom bivšom švedskom manekenkom i Playboyevom zečicom iz 2008. godine.

Previous articleSuprugu je prevario sa 60 žena, a sada ga bivša djevojka tuži za 30 milijuna dolara
Next articleVIDEO Svećenik vodio misu, a onda su dva psa šokirala prisutne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here