Home Sport Suprugu je prevario sa 60 žena, a sada ga bivša djevojka tuži...

Suprugu je prevario sa 60 žena, a sada ga bivša djevojka tuži za 30 milijuna dolara

58
0

Ponajbolji golfer svih vremena Tiger Woods kao da je magnet za razne skandale, a van golf terena vodi život koji često dođe u fokus javnosti.

Slavnog golfera je bivša djevojka Erica Herman optužila za zlostavljanje u vezi te ga sudski tužila nakon gadnog prekida šestogodišnje veze. Herman od suda traži da proglasi nevažećim ugovor o povjerljivosti koji je potpisala s njim, pozivajući se na savezni zakon koji vrijedi kada se u slučaju pojavljuje pitanje seksualnog napada ili seksualnog zlostavljanja.

Zakon koji postoji od pojave pokreta #MeToo je pomogao mnogim žrtvama jer su ovi ugovori često besraman i gotovo morbidan iskaz moći. Herman tvrdi da ju je Woods natjerao da potpiše ugovor na početku njihove veze, otprilike u kolovozu 2017. godine.

U novim dokumentima, koje citira TMZ, odvjetnici Erice Herman iznose kako je iz privatnog fonda Jupiter Island Irrevocable Homestead Trust, kojem je na čelu Tiger Woods, pokušavaju utišati i spriječiti da govori o njihovu odnosu agresivno joj prijeteći ugovorom.

Herman je u listopadu 2022. tužila spomenuti fond koji formalno ima vlasništvo nad Woodsovim domom u Hobe Coveu na Jupiter Islandu, otočiću gdje luksuzne domove imaju i Celine Dion, Alen Jackson i niz sportaša, ponajviše golfera.

“Konkretno, prevarom su je predstavnici optuženika uvjerili da spakira kofer za kratki odmor, a kada je stigla u zračnu luku, rekli su joj da je izbačena iz rezidencije. Tada su je obavijestili da se ne smije vratiti. Bez pravnog savjetnika koji bi joj pomogao u ovom emotivnom trenutku, upotrijebili su odvjetnika da je suoči s prijedlozima za rješavanje nedjela koje su upravo počinili”, stoji u tužbi.

Tvrdi se i kako su “pokušali opravdati svoje nezakonito ponašanje” tako da su joj platili hotelsku sobu i određene troškove u kratkom vremenskom razdoblju.

“Od tada je tužiteljica stalno zahtijevala da joj se dopusti da se vrati u svoj dom, ali predstavnici tuženika su to odbijali. Također, osobne stvari tužiteljice odnesene su iz njezine rezidencije, a otuđena je i gotovina u iznosu većem od 40.000 dolara koja joj je pripadala. Čak su se rugali i lagali o tome na koji je način došla do novca”, iznosi se u tužbi.

Kako navode njezini odvjetnici, sve te “zabranjene prakse” koje je Woods koristio, dovele su do “teške materijalne i emocionalne štete učinjene namjerno, s predumišljajem”, te na temelju toga tužiteljica traži odštetu od 30 milijuna dolara.

Woodsov pravni tim nije se oglasio oko novih momenata i zahtjeva za odbacivanje ugovora o povjerljivosti. No, što se same tužbe tiče, oni su podnijeli zahtjev za odbacivanje još u studenom rekavši da njezine tvrdnje nisu valjane jer, prema zakonu, bivša djevojka nije bila “stanarka”.

Njegovi odvjetnici rekli su da je Herman, nakon što je Woods prekinuo vezu u listopadu prošle godine, rečeno da više nije dobrodošla na imanje gdje golfer živi sa svoje dvoje djece. Napisali su i da je bila samo “gošća gospodina Woodsa” i da se par nikad nije vjenčao. Tada su rekli i kako, prema ugovoru o povjerljivosti, sve njihove eventualne sporove treba rješavati neovisni arbitar, a ne sud.

Woods se prije veze s Herman našao u središtu afere nakon što je bivšu suprugu Elin Nordegren, majku svoje dvoje djece, prevario preko stotinu puta s više od 60 žena. Afera je otkrivena kada je jedna od prostitutki koje su spavale s Tigerom cijelu priču prodala medijima, a onda su istupile i druge njegove ljubavnice. Afera je bila tolikih razmjera da je Tiger izgubio brojne sponzorske ugovore poput Nikea, a žena ga je odmah napustila.

Previous articleDugo čuvana tajna o napetim pregovorima napokon je otkrivena: ‘Evo kako sam okončao jednu od najkrvavijih bitaka od 2. svjetskog rata’
Next articleDizajner Roberto Cavalli (82) dobio dijete s 45 godina mlađom manekenkom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here