Home Najnovije Dječak (13) preminuo nakon što je ušao u zamrzivač. Kruže dvije teorije...

Dječak (13) preminuo nakon što je ušao u zamrzivač. Kruže dvije teorije o tragediji

128
0
1406735 frizider ls
1406735 frizider ls

Argentina je zavijena u tugu nakon smrti 13-godišnjeg Toga Ismaela iz Cordobe, koji je tragično preminuo nakon što je ušao u zamrzivač. Okolnosti ovog tužnog događaja ostaju mutne, no istražitelji razmatraju mogućnost da je dječak pokušavao izvršiti izazov na društvenim mrežama.

Togo je pronađen mrtav u zamrzivaču u obiteljskoj kući. Majka, koja je bila duboko potresena, opisala je dramatične trenutke kada je otkrila stravičan prizor. “Ne znam što se dogodilo, ne mogu shvatiti. Vjerujem da se samo htio ohladiti”, rekla je majka Toga.

Prema njezinim riječima, kobne večeri dječak se vratio kući nakon nogometne utakmice i otišao u svoju sobu spavati. Međutim, majka i baka su se probudile usred noći zbog velike vrućine i napasti komaraca te su primijetile da je zamrzivač, koji nisu koristili dugi niz godina, bio uključen.

Otvorivši zamrzivač, majka je zatekla svog sina bez znakova života. “Imao je pjenu na usnama i bio je potpuno modar”, rekla je majka. Sumnja se da je dječak možda ušao u zamrzivač nakon tuširanja kako bi se rashladio, ali je nažalost stradao od strujnog udara.

Hitna pomoć je odmah pozvana, ali su liječnici nažalost samo mogli konstatirati smrt dječaka. Preliminarne informacije sugeriraju da je uzrok smrti mogao biti zastoj srca.

Policija je preuzela mobitel preminulog dječaka kako bi istražila detalje koji su mogli dovesti do ove tragične smrti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here