Home Mozaik Dječak heroj izboden nožem jer je htio zaštititi majku: Tinejdžer tragično izgubio...

Dječak heroj izboden nožem jer je htio zaštititi majku: Tinejdžer tragično izgubio život nakon brutalnog napada muškarca!

159
0

Dječak Jacoba Szimanskog slavi se kao heroj jer je učinio sve da zaštiti svoju majku Katarzynu Bastetek u Manchesteru. Lokalni detektivi uhitili su muškarca (44) osumnjičenog da je počinio stravičan zločin.

Kako prenosi “Mirror”, vjeruje se da je petnaestogodišnji dječak brutalno ubijen dvostrukim ubodom nožem, pokušavajući zaštititi svoju majku.

Detektivi Odjela za krvne zločine u Manchesteru istražuju stravičan događaj u kojem je dječak ubijen, a majka teško ozlijeđena. U bolnici je za sada u stabilnom stanju, ali tugu zbog gubitka sina teško će prevladati.

Jakov je proglašen herojem jer je spasio svoju majku i stao ispred nje u trenutku napada. Kako je policija rekla medijima:

– Borio se za svoju obitelj.

Prema riječima očevidaca i susjedstva, tragedija se dogodila u četvrtak oko 10 sati navečer. Jakov je učinio sve da pomogne svojoj majci i tom prilikom je izboden. Nakon napada hitno je prevezen u bolnicu s teškim ubodnim ranama, ali je, nažalost, preminuo sat vremena kasnije.

Alicia Smith, inspektorica, rekla je noć prije da je napad na ženu i sina potresao zajednicu.

– Tinejdžer koji je imao cijeli život pred sobom tragično je izgubio život. Majka ne može ni razmišljati o oporavku jer tuguje zbog gubitka. Još uvijek istražujemo slučaj i što se stvarno dogodilo – rekla je medijska inspektorica.

Previous articleOgovarao Tysona, a nije bio svjestan da Mike cijelo vrijeme stoji kraj njega i sve sluša: Kad se okrenuo nastao je šok! (VIDEO)
Next article‘Maltretirao me, drago mi je da nije živ’: Poznati glumac zlostavljao kćer, jedva izbjegao silovanje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here