Home Mozaik ‘Maltretirao me, drago mi je da nije živ’: Poznati glumac zlostavljao kćer,...

‘Maltretirao me, drago mi je da nije živ’: Poznati glumac zlostavljao kćer, jedva izbjegao silovanje

331
0

Kći Klausa Kinskog, legendarna glumica Nastasia Kinski, svojom je ljepotom i talentom obilježila čitavo doba europske i američke kinematografije, a i danas, u svojoj 61. godini, izgleda neodoljivo.

Ime je dobila po istoimenom liku iz “Idiota” Dostojevskog, a roditelji su joj se razveli kada je imala sedam godina, nakon čega je neko vrijeme nastavila živjeti s majkom u Münchenu.

Budući da je njezina obitelj tada teško živjela, krala je stvari po trgovinama i radila razne poslove, od čistačice do dresera cirkuskih životinja. Živjela je s majkom u komuni.

Počela je raditi kao model vrlo rano, a prvi film snimila je sa samo 12 godina, “Wrong Move” Wima Wendersona, gdje se glumica skinula u toplesu. Skinula se i za druge filmove, do svoje 15. godine.

Godine 1976. Nastasja je upoznala redatelja Romana Polanskog koji joj je ponudio da studira glumu u Sjedinjenim Državama i ponudio joj ulogu u svom filmu “Tes”.

Njih dvoje su započeli ljubavnu vezu, a on je bio 30 godina stariji od nje. Podsjetimo, 1977. godine Polanski je dobio otkaz zbog silovanja trinaestogodišnje djevojčice, zbog čega je pobjegao iz Amerike u Pariz.

Krajem sedamdesetih Nastasja je sobu u Los Angelesu dijelila s tada još nepoznatom glumicom Demi Moore, o kojoj je u svojim memoarima, koje je objavila 2019., rekla:

– Razumjeli smo se kao malo tko.

S Wimom Weathersom ponovno je surađivala na filmu “Paris, Texas” 1984., što je ujedno i njezina najcjenjenija uloga, za koju je nagrađena na filmskom festivalu u Cannesu.

Nastasja ima troje djece iz tri različite veze. Prvo dijete, Alyosha, dobila je 1984. iz veze s glumcem Vincentom Spanom. Samo 4 mjeseca kasnije Nastasja se udala za egipatskog redatelja Musu Abrahima s kojim je 1986. dobila kćer Sonju. Brak se raspao u srpnju 1992. godine. Sedam godina bila je u vezi s glazbenim producentom Quincyjem Jeansom, s kojim ima kćer, koja je danas model.

Nastasjin otac bio je njemački glumac Klaus Kinski, koji se od njezine majke razveo nakon sedam godina braka. Klaus se kasnije ponovno oženio i dobio kćer Paulu Quinski, koja je kasnije otkrila da ju je otac seksualno zlostavljao kada je imala samo 14 godina.

Nastasja je u jednom intervjuu demantirala da je bila žrtva očevog seksualnog zlostavljanja, za razliku od Pole, ali je priznala da ju je maltretirao na druge načine, te da ju je jednom pokušao seksualno napasti, ali nije uspio.

– Uvijek me je previše dirao, toliko me čvrsto držao uza se da sam mislila da ne mogu pobjeći. Imao sam tada četiri ili pet godina i živjeli smo u Münchenu. Instinktivno sam prepoznala da to nije bio očev zagrljaj, već više od toga – rekla je i dodala:

– Nije bio otac. Čak 99 posto vremena bila sam prestravljena u njegovoj prisutnosti. Bio je toliko nepredvidiv da je obitelj živjela u stalnom strahu.

Na pitanje što bi mu danas rekla, da ima priliku, odgovorila je:

– Sve bih učinila da ga mogu doživotno strpati iza rešetaka. Drago mi je što više nije živ.

Previous articleDječak heroj izboden nožem jer je htio zaštititi majku: Tinejdžer tragično izgubio život nakon brutalnog napada muškarca!
Next articleDelegacija Grada Čačka posjetila Rijeku i najavila nove sporazume suradnje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here